Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.745
- 11.047
- 2.223
Sana oyuncu alanı ibra etmemek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne yav Battlefield da daha az ölüyorum her hafta biri gidiyor cepheye mi gidiyoruz anlamadımOkan Buruk: "Uğurcan Antalyaspor maçını kaçıracak."
Olsun alıştık artık sakatliklara koymaz bizeOkan Buruk: "Uğurcan Antalyaspor maçını kaçıracak."
EyvahOkan Buruk: "Kış transfer döneminde en doğru şekilde planımızı yapıp ikinci yarı için daha doğru transferler yapacağız."
Hocam kusra bakma, bu rakipler ve bu puan durumu ve fiksturle bu cumleOkan Buruk: "Atletico Madrid maçını kazanarak yolumuza devam etmeye çalışacağız."
Bunun başlığından çok saçma bir sebepten atılmıştım yazamıyorum
Buraya yazayım
HOCA DEĞİLSİN OKAN
Vasıfları YAVER olmaya daha uygunYoo hoca, akreditasyonu var.
Singo'nun kadro bu gün açıklandı ya o yüzden görmemiş herhalde hoca daha çağırılmadığını. Maça hazırlık yüzünden hocanın görmemesi normalde ekibinde bunları takip eden haber veren birisi de mi yok? Hocanın ekibini geliştirmesi şart en büyük hatayı burada yapıyor kendisi. Yurt dışını da düşünüyorsa ona göre ekibini geliştirmeli.Okan Buruk: "Afrika Kupası var; dört oyuncumuz da oraya gidecek."
Kim bu 4 oyuncu yav? Singo gitmiyor zaten Jakobs da gitmemeli.