GSC Haber Okan Buruk: "Kış transfer döneminde en doğru şekilde planı yapacağız"

yeni jelertler yolda

Yaw topu defanstan çıkaramayan 300 küsür milyon euro değerinde takım var. Ne anlatıyo bu. Rezil top oynatıyosun daha doğrusu oynatamıyosun. Elinde Ferrari var hacı Murat'a çevirdin. Git de gün yüzü görelim be. Valla bıktırdın kabız futbolundan. Her sene aynı terane.. Halen biatçıları var burda. Adam 3 senedir Avrupa da rezil etti bizi. Halen gelip burda utanmadan savunmaya çalışıyolar.Ne zaman gözünüz açılacak küme düşürmesini mi bekliyonuz.

Orta sahaları oyun kurulumunda kullanmadığı için geriden amatör takım gibi oyun kuruyoruz. Orta sahalar özelliğini yitiriyor bizim takımda.
Çok doğru.Birde komik olan topu bam güm ileri dikiyorsun top rakibe geçince yine geçiş yiyoruz:D her yıl aynı şey.

Çok doğru.Birde komik olan topu bam güm ileri dikiyorsun top rakibe geçince yine geçiş yiyoruz:D her yıl aynı şey.
Bilmiyo bilmiyo. Bir bk anladığı yok. İlk başlarda yaw ben heralde yanlış düşünüyorum demiştim. Young boys maçında hayvan gibi uzun boylu adamlara karşı Oshimensiz kanat orta dişinda bir şey yaptırmadığında emin oldum bu adam bir bk bilmiyo. Lig sonuncusuna karşı rakibin abartısız diyorum 30 katı değerinde kadro ile dualarla maç bitirdiğimizde anladım ben bunun cidden yetersiz olduğunu. Yaptığı değişiklikler fecaat... Aldırıp çöp ettiği oyunculara girmek istemiyorum bile. Galatasaray tarihinin en zengin kadrosu bu yetersizin eline verildi. Şaka gibi. Şansımıza tüküriyim. Bu Metin Öztürk bunu başımıza bela etti.
Kimse bana şampiyon yaptı demesin. Bukadar paralar verilen kadrolar bu kötü ligde namağlup şampiyon olur zaten. Eskiden de böyleydi. Senede 2-3 maç kaybederdi anca büyükler. Şampiyon yapanda oyuncular Okan'a rağmen. Artık böyle bu adamı sadece eleştirmicem. Nefretim oldu resmen. Gittiği gün bayramımdır

Yoo yoo hoca, Batuhan, Dağhan, Ege , Furkan , Çağrı gibi süper yedekler yeter sana. Kadro geniş değil miydi yav hani ??!

Takımı bilmesem, sadece şu topçuları görsem bal ligi takımı derim. Şampiyonlar ligi maçına çıkıyorsun, kulübenin haline bak.

Yazıklar olsun.!

Hata benim der istifa yerine cözümü transferde arar, evet birsz daha para harcat , böyle hocaligi sokaktaki Adam bile yapar

21 ocaktaki maçın sonucu belli olmadan bir halt yapamazsın hocam. atletico maçının sonucuna göre transfer rotası belli olur

Ben gecis takimi istemiyorum kardesim. Su takima set oynamayi senede ogretemedin. Buyuk takim gibi oynatan hoca istiyorum. Turkiye’nin Bayern’iyiz diyoruz. Onlar gibi oynayalim.

Allah aşkına geç bu işleri hocam
Hep yazın yapamadığınız planlamayı kışın kapatmaya çalışıyorsunuz ama Avrupa da iş işten geçmiş oluyor
Transfer dönemi başlamadan Avrupa serüvenimiz kalmayacak bu gidişle

Hoca gibi hoca. Tespitleri kes.
Green Screen Illustration GIF
tespit_65448.webp

İş işten geçti transfer için. Geniş kadroyu sene başında kuracaksın. 2. Yarı o kadar maç yok. Geçen seneki gibi çer çöp toplama devre arası. Okan buruk transfer ve kadro planlaması yapmamalı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hojamızı gram tanıdıysam Lookmana 50-60 sıkıp yedek oyuncu aldırmayacak:d

Uğurcan’ın durumu ciddi sıkıntı herhalde. Kalecin bile sakatlanıyorsa olay sadece şanssızlık değil hocam anla artık.

Acele etme abi seneye planlarsın ne acelesi var mesela bu sene için geçen sene yapmış olman lazımdı planı hani 3 senedir bu takımın başındasın ama neyse sen yine de acele etme

Eyvah yine bir ton para harcatacak…

Geçen kış dönemi doğru planlama ürünlerini hep beraber sayalım:

Eren Elmalı
Cuesta
Frankowski
Lemina
Morata
Ahmed Kutucu

6 isimden 2’si hariç gerisini at çöpe

Geri
Üst Alt