Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav zaten bunun GSi şampiyon yaptığı yok. Takıma etkisi yok.Bilmiyo bilmiyo. Bir bk anladığı yok. İlk başlarda yaw ben heralde yanlış düşünüyorum demiştim. Young boys maçında hayvan gibi uzun boylu adamlara karşı Oshimensiz kanat orta dişinda bir şey yaptırmadığında emin oldum bu adam bir bk bilmiyo. Lig sonuncusuna karşı rakibin abartısız diyorum 30 katı değerinde kadro ile dualarla maç bitirdiğimizde anladım ben bunun cidden yetersiz olduğunu. Yaptığı değişiklikler fecaat... Aldırıp çöp ettiği oyunculara girmek istemiyorum bile. Galatasaray tarihinin en zengin kadrosu bu yetersizin eline verildi. Şaka gibi. Şansımıza tüküriyim. Bu Metin Öztürk bunu başımıza bela etti.
Kimse bana şampiyon yaptı demesin. Bukadar paralar verilen kadrolar bu kötü ligde namağlup şampiyon olur zaten. Eskiden de böyleydi. Senede 2-3 maç kaybederdi anca büyükler. Şampiyon yapanda oyuncular Okan'a rağmen. Artık böyle bu adamı sadece eleştirmicem. Nefretim oldu resmen. Gittiği gün bayramımdır
Yatacak tabi napacak. Sen adamlari yatacak duruma getirmeyeceksin arkadas senin takımında 2. Yarıları yatıyor hali yok takiminOkan Buruk: "Son bölümde Monaco çok fazla yere yattı, hakem de buna izin verdi."
birinin kendisini uyarması lazım
Yatacak tabi napacak. Sen adamlari yatacak duruma getirmeyeceksin arkadas senin takımında 2. Yarıları yatıyor hali yok takimin
Monacolular 1-2 yattı işte. Güya dedi bisey hocamız.yatma da olmadı yav genel maçlara göre
İşler biraz kötü gidince şirazesi kayiyorOkan Buruk: "Son bölümde Monaco çok fazla yere yattı, hakem de buna izin verdi."
birinin kendisini uyarması lazım
Nasıl olmadı.yatma da olmadı yav genel maçlara göre