GSC Haber Okan Buruk: "Kış transfer döneminde en doğru şekilde planı yapacağız"

Doymadı transfere doyuramıyoruz artık bu takımın başına kim gelirse gelsin ligde zaten bir şekilde şampiyon olur ama avrupada okan ile olmuyor

Bilmiyo bilmiyo. Bir bk anladığı yok. İlk başlarda yaw ben heralde yanlış düşünüyorum demiştim. Young boys maçında hayvan gibi uzun boylu adamlara karşı Oshimensiz kanat orta dişinda bir şey yaptırmadığında emin oldum bu adam bir bk bilmiyo. Lig sonuncusuna karşı rakibin abartısız diyorum 30 katı değerinde kadro ile dualarla maç bitirdiğimizde anladım ben bunun cidden yetersiz olduğunu. Yaptığı değişiklikler fecaat... Aldırıp çöp ettiği oyunculara girmek istemiyorum bile. Galatasaray tarihinin en zengin kadrosu bu yetersizin eline verildi. Şaka gibi. Şansımıza tüküriyim. Bu Metin Öztürk bunu başımıza bela etti.
Kimse bana şampiyon yaptı demesin. Bukadar paralar verilen kadrolar bu kötü ligde namağlup şampiyon olur zaten. Eskiden de böyleydi. Senede 2-3 maç kaybederdi anca büyükler. Şampiyon yapanda oyuncular Okan'a rağmen. Artık böyle bu adamı sadece eleştirmicem. Nefretim oldu resmen. Gittiği gün bayramımdır
Yav zaten bunun GSi şampiyon yaptığı yok. Takıma etkisi yok.

Burda bazı kişiler saniyorki Okan giderse GS şampiyonluk goremeyecek

isimli 25 yas ustu ya da gene isimli kulüpte 25 yas alti oyunculara talip olmayin... abi bunu biz de tanıyoruz biliyoruz zaten. Sizin isiniz bu mu

Salah calhanoglu bunlar ne abi

Okan Buruk: "Son bölümde Monaco çok fazla yere yattı, hakem de buna izin verdi."

birinin kendisini uyarması lazım

Okan Buruk: "Son bölümde Monaco çok fazla yere yattı, hakem de buna izin verdi."

birinin kendisini uyarması lazım
Yatacak tabi napacak. Sen adamlari yatacak duruma getirmeyeceksin arkadas senin takımında 2. Yarıları yatıyor hali yok takimin

Şimdi ağlayacağına sezon başında adam gibi planlama yapsaydın. 3 senedir takımın başındasın her Kasım-Aralık ayında aynı zırvalar. Acaba bir 100 milyon daha hangi kroniklere baılacaksınız.

En saf taraftar bile biliyordu Kutucu, Yusuf, Berkan ve Sara gibi adamların Galatasaray rotasyonu içerisinde olmaması gerektiğini. İcardinin eski haline dönemeyeceğini. Sen o arada taraftara laf çakıyordun aklın sıra Okan Hoca.

bana göre sürekli yanlış tespit yapıyor ya da bilerek yanlışları söylüyor.

Oyuncu başına 7M€ harcamışız. Hala transfer konuşuyoruz. 4. senede altyapıdan çıkan adam akıllı oyuncu bile yok. Gelen dipçik gibi oyuncular da zombiye dönüşüyor.. Ligteki futbolun kalitesizliği bizi uyutuyor maalesef. Bu ligte şampiyon olmak Galatasarayımız için büyük başarı değil.

Bu adama transfer falan yapmayın abicim, gerek yok. Ligi alabiliyorsa alsın ve ondan sonra da kovun gitsin.

Geçen sene de aynı açıklamayı yaptıklarının üzerine transfer dönemi bitimine 3 gün kala oyuncular gelmişti boşa 3 tane maç yapıp eldeki adamları da dinlendirip ş.liginde kullanamamıştık.

Bu kafa değişmez. Transferin 1. günü indirmediğin sürece boş konuşuyorsundur.

yatma da olmadı yav genel maçlara göre
Nasıl olmadı.

Brezilyalı 3 kere yerde takla attı.
Japon 2 dakika cephede karnından vurulmuş gibi kıvrandı 1.5 dakikada da oyundan çıktı.
Son çıkan orta sahadaki eleman 1 dakika içinde 2 kere kendini yere attı.

Geri
Üst Alt