GSC Haber Okan Buruk: "Kış transfer döneminde en doğru şekilde planı yapacağız"

hadi abi ya. her sene aynı hikaye. afrika kupasından da bahsetmiş, onun olacağı da belliydi. hani nerde o oyuncuların alternatifi?

performans alamadığımız oyuncular oluyor diyor, zaten 3-5 oyuncunun bireysel ekstraları taşıyor bizi senelerdir. onun da tek sebebi ligde ki rakiplerimizin çok kötü yönetilmesi.

kısacası sen planlama yapma hoca, mümkünse transferde yapılmasın sana.

Ben Okan degilim ama herkesin gördüğünü görebiliyorum çok şükür

1- Kardesim U-19 her Avrupa maçında fark yedi hazırlık maçları dahil. Vur nesteri getir bir Alman Belcika Guney Amerika alt yapi hocası cok mu zor ? Ama olmaz istemeyiz torpil lazim. Olsa hayatını kurtaracak hamledir.

2- Orta saha yeterli Berkan var,Kaan var dedin. Biri 2 yıldır onemli Avrupa maçlarında kk yemis patlatmış seni anca rotasyon orta saha olur yaş belli. E digeri var madem dün adamın yokken bile oyuna almadın o zaman niye var?

3- senin Yusuf dahil 4 tane yabancı kontenjan açık çok mu zordu maliyetsiz gelecek vadeden yabanci oyuncu bulmak baktin olmadi fesh edersin. Bak Samsunspor'a,Goztepe'ye,Alanya'ya yedek olsun. Kaldi ki Yusuf denen futbolu sevmeyen adama neden bu kadar sabrediyoruz ayni Halil gibi zaman kaybi.

4- Senin kadronda sakatlık geçmişi sıkıntılı ve yaşça büyük futbolcuların var. Ilkay,Kaan,Jakobs,Lemina hatta Sanchez ve 2. Santraforun zaten disiplinli bir adam degilken capraz bag kopartmis yedek santraforun yok.

5- Muslera 2 yildir uzatmaları oynuyorken son dk Ugurcan'i hemde 36 Milyon Eur gibi bir bedelle almak nasil bir is bilmezliktir? Ugurcan a lafım yok sözüm surece

6- Yahu her sene kondisyon sıkıntısı çekiyoruz bir tane adam gibi yardımcın var Irfan hoca alsana yabancı yardımcı yerli bulamıyorsan.

7- Antipatik açıklamalardan vazgec bırak bir sözcü bulsun yonetim o yapsın benim işim bu degil de geç

8- Ocak ayi transfer donemini iyi planlayacagiz diyorsaniz ben bir sey beklemem,demek ki daha planlanmış bir sey yok. 20 gun kala ne planı! Normalde adamlar ile anlastik ocak ayının 5 inde buradalar dememiz lazım zaten kontenjan var yani bosaltmakla da ugrasmayacaksin

9- Icardi'ye verilen taviz artık yeter,bileti kesin güzelce teşekkür edin adam zaten ülkesine gitmeli kızları orada boyle asla verim alamayız.

10- Afrika kupasi programı en az 1 yil oncesinden belli ve senin 4 as oyuncun gidecek. Super kupa programı transfer sezonunda açıklanmış, U19 ile çıkıp ite çakala bizi rezil mi edeceksiniz,bu mudur planlama!

Not: Burada sadece Eren ,hadi Metehan konusunda bir sey diyemem o şapkadan çıktı ama madem tff baskani denen mafyoz bize dusman e o zaman bu firsatlari vermeyin be kardesim.

Yeter daha yazmam ,aslında çok var da neyse..

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30-40m lik topçu aldıramayınca bütçe de lazım diyor , asıl film yazın kopacak 10+4 yabancı genç oyuncu kontenjanı olacak gelecek sezon bunun bile farkında olduklarını sanmıyorum

Ben Okan degilim ama herkesin gördüğünü görebiliyorum çok şükür

1- Kardesim U-19 her Avrupa maçında fark yedi hazırlık maçları dahil. Vur nesteri getir bir Alman Belcika Guney Amerika alt yapi hocası cok mu zor ? Ama olmaz istemeyiz torpil lazim. Olsa hayatını kurtaracak hamledir.

2- Orta saha yeterli Berkan var,Kaan var dedin. Biri 2 yıldır onemli Avrupa maçlarında kk yemis patlatmış seni anca rotasyon orta saha olur yaş belli. E digeri var madem dün adamın yokken bile oyuna almadın o zaman niye var?

3- senin Yusuf dahil 4 tane yabancı kontenjan açık çok mu zordu maliyetsiz gelecek vadeden yabanci oyuncu bulmak baktin olmadi fesh edersin. Bak Samsunspor'a,Goztepe'ye,Alanya'ya yedek olsun. Kaldi ki Yusuf denen futbolu sevmeyen adama neden bu kadar sabrediyoruz ayni Halil gibi zaman kaybi.

4- Senin kadronda sakatlık geçmişi sıkıntılı ve yaşça büyük futbolcuların var. Ilkay,Kaan,Jakobs,Lemina hatta Sanchez ve 2. Santraforun zaten disiplinli bir adam degilken capraz bag kopartmis yedek santraforun yok.

5- Muslera 2 yildir uzatmaları oynuyorken son dk Ugurcan'i hemde 36 Milyon Eur gibi bir bedelle almak nasil bir is bilmezliktir? Ugurcan a lafım yok sözüm surece

6- Yahu her sene kondisyon sıkıntısı çekiyoruz bir tane adam gibi yardımcın var Irfan hoca alsana yabancı yardımcı yerli bulamıyorsan.

7- Antipatik açıklamalardan vazgec bırak bir sözcü bulsun yonetim o yapsın benim işim bu degil de geç

8- Ocak ayi transfer donemini iyi planlayacagiz diyorsaniz ben bir sey beklemem,demek ki daha planlanmış bir sey yok. 20 gun kala ne planı! Normalde adamlar ile anlastik ocak ayının 5 inde buradalar dememiz lazım zaten kontenjan var yani bosaltmakla da ugrasmayacaksin

9- Icardi'ye verilen taviz artık yeter,bileti kesin güzelce teşekkür edin adam zaten ülkesine gitmeli kızları orada boyle asla verim alamayız.

10- Afrika kupasi programı en az 1 yil oncesinden belli ve senin 4 as oyuncun gidecek. Super kupa programı transfer sezonunda açıklanmış, U19 ile çıkıp ite çakala bizi rezil mi edeceksiniz,bu mudur planlama!

Not: Burada sadece Eren ,hadi Metehan konusunda bir sey diyemem o şapkadan çıktı ama madem tff baskani denen mafyoz bize dusman e o zaman bu firsatlari vermeyin be kardesim.

Yeter daha yazmam ,aslında çok var da neyse..

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen katılıyorum.Ağzına sağlık.

'2 defans oyuncumuz TFF den ceza yedi' derken Metehan dan mı bahsediyor bu? Eğer öyleyse,

Herif cezaevinde yahu.. Ulan güler misin, ağlar mısın? Şimdiye kadar sözleşmesi feshedilmesi gereken adamın arkasından ağlıyor.. İnanılmaz bir kafa yahu.. Gerçekten inanılmaz..

Geçen sene de aynı açıklamayı yaptıklarının üzerine transfer dönemi bitimine 3 gün kala oyuncular gelmişti boşa 3 tane maç yapıp eldeki adamları da dinlendirip ş.liginde kullanamamıştık.

Bu kafa değişmez. Transferin 1. günü indirmediğin sürece boş konuşuyorsundur.
Alinan oyuncular zaten CL'de grup asamasinda oynamiyor, anca turu gecersek kullanabiliriz. Bunlar simdi Atletico macinin neticisine gore transferler yaparlar o maca kadar da maliyetli transfer yapacaklarini sanmiyorum.

Monaco macini alsaydik suan farkli seyler konusurduk, bence transfer konusu CL'de devam edip etmeyecegimize gore degisebilir.

'2 defans oyuncumuz TFF den ceza yedi' derken Metehan dan mı bahsediyor bu? Eğer öyleyse,

Herif cezaevinde yahu.. Ulan güler misin, ağlar mısın? Şimdiye kadar sözleşmesi feshedilmesi gereken adamın arkasından ağlıyor.. İnanılmaz bir kafa yahu.. Gerçekten inanılmaz..

bu kadar çirkinleşti mi gerçekten

Taraftar Lemina'yı transfer etmese geçen sezon şampiyonda olamazdık.

Chle katilmiyacaksin zaten
Transfer falan da etme o yuzden
Sonra herkesi yedek birakiyorsun sezon sonuna gelincede gitmek istiyorlar, araniz bozuluyor.
Uc yildir ayni

Sene başında neden yapamıyoruz hocam.

İmkan desen Galatasaray tarihinde kimseye nasip olmayanlar veriliyor maddi açıdan.

Sorular:

1. Neden biz basit taraftarın bile gördüğünü uygulayamıyoruz. Neden bir eksik tespit hali var. (Orta saha Lemina profili, forvet özellikli hücumcu Mertens profili)

2. Neden sezon başı kampını kendi tesisimizde yaptık? (Mesela o adele sakatlıklıkları ve düşen performanslar bununla mı ilişkili?)

3. Neden CL de ve UEL de ilk maçlardan sonra düşüş yaşıyoruz ve bunu tespit etmiş olmamıza rağmen farklı bir anlayışla çözüm bulunamıyor (atletik performans ekibi , yüklemeler vs de mi bir sıkıntı var)

4. 3-4 yıldır neden scout ekibinden katkı alamadık. Neden oradan önerilen Sara, Singo (muht) vs gibi isimler hem maliyetli hem de başarısız oluyor. Neden değişim yok buna rağmen?

Bu sorular hep var ama neden çözüm gerektiği zaman 12 kişi ile mi oynayacağız ehehehe? City de kaybediyor ehehehe? Oluyor analizler veya cevaplar.

Olmaz bu şekilde.

Bu soruların çözümlerini getirmeden alınacak oyuncular yine eksik ve hatalı olur.

CL en ufak hatayı kaldırmıyor. Rakipler ensende boza pişiriyor hemen

Geri
Üst Alt