- 27 Ocak 2010
- 141.382
- 107.838
- 5.788
yeni jelertler yolda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marco Rose'a nediyon
Tamam.@Hasan Bekir aykut dogrulari soylemekte
Çok doğru.Birde komik olan topu bam güm ileri dikiyorsun top rakibe geçince yine geçiş yiyoruzOrta sahaları oyun kurulumunda kullanmadığı için geriden amatör takım gibi oyun kuruyoruz. Orta sahalar özelliğini yitiriyor bizim takımda.
Bilmiyo bilmiyo. Bir bk anladığı yok. İlk başlarda yaw ben heralde yanlış düşünüyorum demiştim. Young boys maçında hayvan gibi uzun boylu adamlara karşı Oshimensiz kanat orta dişinda bir şey yaptırmadığında emin oldum bu adam bir bk bilmiyo. Lig sonuncusuna karşı rakibin abartısız diyorum 30 katı değerinde kadro ile dualarla maç bitirdiğimizde anladım ben bunun cidden yetersiz olduğunu. Yaptığı değişiklikler fecaat... Aldırıp çöp ettiği oyunculara girmek istemiyorum bile. Galatasaray tarihinin en zengin kadrosu bu yetersizin eline verildi. Şaka gibi. Şansımıza tüküriyim. Bu Metin Öztürk bunu başımıza bela etti.Çok doğru.Birde komik olan topu bam güm ileri dikiyorsun top rakibe geçince yine geçiş yiyoruzher yıl aynı şey.
senede ogretemedin. Buyuk takim gibi oynatan hoca istiyorum. Turkiye’nin Bayern’iyiz diyoruz. Onlar gibi oynayalim.