GSC Haber Okan Buruk: "Kocaelispor karşısında oyunu domine ettik"

Okan Buruk: "Singo'nun milli takım arasından sonra tekrar başlayacak diye düşünüyoruz. Geçen sene sakatlık geçirdiği ayağı değil diğer ayağından sakatlanmıştı. Milli takım arasından sonra hazır olucaktır."

Hazal Palavar: "Ligin başında rakipler istifa ediyor. Siz ise 4 sene üst üste şampiyon olmanıza rağmen ağır eleştiriler oluyor. Bu mental gücü nasıl koruyorsunuz?"

Okan Buruk: "Çok basit. Puan durumuna baktım mı, mental olarak çok güçleniyorum (Gülerek)."

Hazal Palavar: "Ligin başında rakipler istifa ediyor. Siz ise 4 sene üst üste şampiyon olmanıza rağmen ağır eleştiriler oluyor. Bu mental gücü nasıl koruyorsunuz?"

Okan Buruk: "Çok basit. Puan durumuna baktım mı, mental olarak çok güçleniyorum (Gülerek)."
Bak buna bende güldüm

Okan Buruk: "Bitshiabu'nun takım içine girmesi, özellikle milli takım arasında onu %100 hazır hale getirmemiz gerekecek. Ondan sonra ona da süre vereceğiz."

Okan Buruk: “Lesley’i ön tarafa aldım, çok beğendiğimiz bir oyuncu. Gelişimini tamamlayacak ve lige alıştıktan sonra da iyi işler yapacağını düşünüyorum, o kalitesini gösteriyor.

Bugün Leao’ya verdi, Sane’ye verdi. Geçişlerde hızlı ve doğru oynayarak takıma katkı veriyor.”

Kesinlikle domine ettik oyunu macin hakki 1-0 falan defildi hakem iti de canak tuttu

En son Totrenham, Lazio ve zamanında Roma(Sürekli TD değiştirdikleri bir dönem de teklif almıştı) teklifleri yabancı basında konuşuldu. Hoca daima kapıyı kapattı. Senin inanmaman olmadığı anlamına gelmiyor. Mesela en son geçen sene sonundaki haberi Lazio-Tottenham'dı.
lazio olabilir çok kaotik camia zaten, gattuso'dan çok daha aşağı imajı yoktur hocanın. roma ve tottenham komik. senin inanman da doğru olduğu anlamına gelmiyor ama mantığa oturtabilecek sadece lazio geliyor insana.

lazio olabilir çok kaotik camia zaten, gattuso'dan çok daha aşağı imajı yoktur hocanın. roma ve tottenham komik. senin inanman da doğru olduğu anlamına gelmiyor ama mantığa oturtabilecek sadece lazio geliyor insana.
Senin, benim değil yabancı basında ciddi bir haberin olması daha önemli. Zerbi ve Tudor'un TD olduğu yerde Okan Buruk'un olması hiçte komik değil bu arada o da ayrı mesele.

Senin, benim değil yabancı basında ciddi bir haberin olması daha önemli. Zerbi ve Tudor'un TD olduğu yerde Okan Buruk'un olması hiçte komik değil bu arada o da ayrı mesele.
zerbi alakasız zaten de tudor da futbolculuğundan devşirdiği cv siyle gidiyor. o da gitmeyi hak etmiyor, hak etmediği yerde de çapını belli edip 3 ayda kovuluyor. okan hoca da normal şartta lazio bile hak etmiyor ama hem italya'daki futbolculuk geçmişi, hem de lazio'nun yönetim şekliyle orda şans bulması şaşırtmaz. lazio'ya gidip 1.5 milyona kendini ispatlamaya çalışmaktansa burda 3.5 milyona kendi havuzunda yüzmesi de daha çok cezbeder zaten.

zerbi alakasız zaten de tudor da futbolculuğundan devşirdiği cv siyle gidiyor. o da gitmeyi hak etmiyor, hak etmediği yerde de çapını belli edip 3 ayda kovuluyor. okan hoca da normal şartta lazio bile hak etmiyor ama hem italya'daki futbolculuk geçmişi, hem de lazio'nun yönetim şekliyle orda şans bulması şaşırtmaz. lazio'ya gidip 1.5 milyona kendini ispatlamaya çalışmaktansa burda 3.5 milyona kendi havuzunda yüzmesi de daha çok cezbeder zaten.
Hak edip hak etmediğine nasıl karar verecek yeterlikte oluyorsun sen bunu hiç anlamadım. Vallahi iyi güldürdün.

Hak edip hak etmediğine nasıl karar verecek yeterlikte oluyorsun sen bunu hiç anlamadım. Vallahi iyi güldürdün.
sen her şeye kafa sallayacaksan tartışma ortamı olan foruma niye giriyon o da beni güldürdü. seyis olmak için önceden at mı olmak gerekiyor.

sen her şeye kafa sallayacaksan tartışma ortamı olan foruma niye giriyon o da beni güldürdü. seyis olmak için önceden at mı olmak gerekiyor.
Bir konuda fikrinin olması için bilginin olması lazım. Altını dolduracak bir şeyler koyman lazım. Yoksa senin gibi içi boş sadece hamaset dolu bir yorum olmuş olur. Bir de kendini insanların neyi hak edip etmeyeceğini belirlemekte eleştiri değildir. Had bilmezliktir. Ayrıca seyis olmak için at olmak gerekmez ama bilgili olman ve attan da anlaman gerekir.

Bir konuda fikrinin olması için bilginin olması lazım. Altını dolduracak bir şeyler koyman lazım. Yoksa senin gibi içi boş sadece hamaset dolu bir de kendini insanların neyi hak edip etmeyeceğini belirlemekte eleştiri değildir. Had bilmezliktir.
ne saçmalıyosun birader, yarın öbür gün bülent korkmaz filan galatasaray efsanesi diye kulübe gelmeye çalışsa ve biz haklı olarak istemesek had bilmez mi olacaz. o zaman hiçbir transfere burun bükmeyelim scout değiliz, performans eleştirmeyelim hoca değiliz, zemin eleştirmeyelim stad müdürü değiliz, saçmalığı söylemeyelim insan değiliz var mı böyle bişey. konuştukça da terbiyesizleşmeye başladın. madem forum mantığını anlamadın engelle geç o zaman. sonra düz üyeyiz diye onu da yapamazsın admin değilsin diyip çıkarsın.

ne saçmalıyosun birader, yarın öbür gün bülent korkmaz filan galatasaray efsanesi diye kulübe gelmeye çalışsa ve biz haklı olarak istemesek had bilmez mi olacaz. o zaman hiçbir transfere burun bükmeyelim scout değiliz, performans eleştirmeyelim hoca değiliz, zemin eleştirmeyelim stad müdürü değiliz, saçmalığı söylemeyelim insan değiliz var mı böyle bişey. konuştukça da terbiyesizleşmeye başladın. madem forum mantığını anlamadın engelle geç o zaman. sonra düz üyeyiz diye onu da yapamazsın admin değilsin diyip çıkarsın.
İlk önce hadsizlikle eleştiri arasındaki farkı öğren sonra başkalarına bir şey öğretmeye çalış. Bu arada hiç bir mesajımda da TD olman lazım da demedim. Bir fikir iddia ediyorsan altını dolduracak bir şey olması lazım dedim. Onu dolduramadığından hem hadsizlik edip hem de olayı buraya çeken yine sensin.

Geri
Üst Alt