Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.091
- 10.490
- 1.303
Doğru bir açıklama olmuş. Şurda kalmış 6 maç her maça özel motivasyon bulmamız lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek yakin oldugu birisi var o kesin oldu. Burada ben gazeteciye birsey demem sonucta onun isi gazetecilik ama kulupten para alan kim yapiyorsa tam bir hain. Bugun Kaya Temel'e verir yarin Rodop'a (mesela). Kimse bulunmali.bu kayanın videosu vardı istediğim zaman alırım, o kişi kulüpte diye övünüyordu. videoyu izlerken sinirlendim herife bak. o kişiyi bulmaları yeterli illaki başkası çıakr verecekte hiç değilse şu süreçte kadro sızmaz.
Offfff FT misin be mübarek. FTden sonra camia için 2. Aadamsın be hocam artıkOkan Buruk: "Bir arkadaşımız devamlı Galatasaray'ın içinden kadroyu alıp veriyor. Metehan'a suç atılıyor bu sefer. Metehan 3-4 aydır yoktu. Bizim devamlı kadrolarımız çıkıyor. Ama özellikle Kaya Temel, ismini de veriyorum. Bundan çok rahatsızım. En son maçın kadrosunu da sızdıran, içerden alan. Bunun için içerde de çok önemli bir şey yapacağız. Kimin kadroyu verdiğini arayacağız. Galatasaray'a büyük bir hainlik yapılıyor. Haberciliğe saygı duyuyorum ama her hafta kadroyu vermek ve sızdırmak Galatasaray'a yapılan bir kötülük. Rakipler buna göre hazırlanıyor. Bizi içerde kim satıyorsa ortaya çıkarıp önlemimizi alacağız. Bu ilk 11'in bilinmesi imkansızdı."
Sıkıntı zaten 2-3 gün önceden vermesi ver maçtan 2 saat önce deriz habercilik içerdeki haini bulun. Bu ama gerile gerile kadroyu alırım istediğim zaman diye hava atıyor garip ya bizim gs muhabirleri. alttaki video.Demek yakin oldugu birisi var o kesin oldu. Burada ben gazeteciye birsey demem sonucta onun isi gazetecilik ama kulupten para alan kim yapiyorsa tam bir hain. Bugun Kaya Temel'e verir yarin Rodop'a (mesela). Kimse bulunmali.
Sıkıntı zaten 2-3 gün önceden vermesi ver maçtan 2 saat önce deriz habercilik içerdeki haini bulun. Bu ama gerile gerile kadroyu alırım istediğim zaman diye hava atıyor garip ya bizim gs muhabirleri. alttaki video.
Okan'ın buruğun bahsettiği konu çok sıkıntılı içerden bizi satan kim acaba
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Topçu değil bence, kulüpte çalışan bi personeldir olsa olsaYerlilerinden birisi işte.
Oynamayan topculardan biridirOkan'ın buruğun bahsettiği konu çok sıkıntılı içerden bizi satan kim acaba
Kaya temel ve kutlu akpınarı tenhada kısacaksın öttüreceksin bunları herşey ortaya çıkarOynamayan topculardan biridir
Kaya temelde fenerli tipi var zatenKaya temel ve kutlu akpınarı tenhada kısacaksın öttüreceksin bunları herşey ortaya çıkar
Sıkıntı zaten 2-3 gün önceden vermesi ver maçtan 2 saat önce deriz habercilik içerdeki haini bulun. Bu ama gerile gerile kadroyu alırım istediğim zaman diye hava atıyor garip ya bizim gs muhabirleri. alttaki video.