Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen, apo ve torik aynı anda sahada olursa o sıkıntı aşılırTrabzon da yasananlardan sonra hoca bilenmis
Oyuncularin da ayni düsüncede olmasi gerekiyor
Oyuncular Trabzon maçından önce bilenseymiş keşke, şuan keyfimize bakıyordukTrabzon da yasananlardan sonra hoca bilenmis
Oyuncularin da ayni düsüncede olmasi gerekiyor

Yapalım da bunu sen söyleme, işe yaramayan yöneticiler söylesin.
İçlerinden geçeriz umarım.
akreditisini iptal etsinler sokayım öyle gs muhabirine. bak nasıl ispiyonluyor.Okan Buruk: "Bir arkadaşımız devamlı Galatasaray'ın içinden kadroyu alıp veriyor. Metehan'a suç atılıyor bu sefer. Metehan 3-4 aydır yoktu. Bizim devamlı kadrolarımız çıkıyor. Ama özellikle Kaya Temel, ismini de veriyorum. Bundan çok rahatsızım. En son maçın kadrosunu da sızdıran, içerden alan. Bunun için içerde de çok önemli bir şey yapacağız. Kimin kadroyu verdiğini arayacağız. Galatasaray'a büyük bir hainlik yapılıyor. Haberciliğe saygı duyuyorum ama her hafta kadroyu vermek ve sızdırmak Galatasaray'a yapılan bir kötülük. Rakipler buna göre hazırlanıyor. Bizi içerde kim satıyorsa ortaya çıkarıp önlemimizi alacağız. Bu ilk 11'in bilinmesi imkansızdı."
Okan Buruk: "Bir arkadaşımız devamlı Galatasaray'ın içinden kadroyu alıp veriyor. Metehan'a suç atılıyor bu sefer. Metehan 3-4 aydır yoktu. Bizim devamlı kadrolarımız çıkıyor. Ama özellikle Kaya Temel, ismini de veriyorum. Bundan çok rahatsızım. En son maçın kadrosunu da sızdıran, içerden alan. Bunun için içerde de çok önemli bir şey yapacağız. Kimin kadroyu verdiğini arayacağız. Galatasaray'a büyük bir hainlik yapılıyor. Haberciliğe saygı duyuyorum ama her hafta kadroyu vermek ve sızdırmak Galatasaray'a yapılan bir kötülük. Rakipler buna göre hazırlanıyor. Bizi içerde kim satıyorsa ortaya çıkarıp önlemimizi alacağız. Bu ilk 11'in bilinmesi imkansızdı."
Telefonla alirmis galiba yani sorunu cozmez. Icerdeki haini bulmak lazim once.akreditisini iptal etsinler sokayım öyle gs muhabirine. bak nasıl ispiyonluyor.
bu kayanın videosu vardı istediğim zaman alırım, o kişi kulüpte diye övünüyordu. videoyu izlerken sinirlendim herife bak. o kişiyi bulmaları yeterli illaki başkası çıakr verecekte hiç değilse şu süreçte kadro sızmaz.Telefonla alirmis galiba yani sorunu cozmez. Icerdeki haini bulmak lazim once.