GSC Haber Okan Buruk, Kocaelispor Maçı İçin Taraftara Mesaj Gönderdi

torreira'yı 10 numaraya at arkasına ilkay veya hazırsa sara'yla lemina'yı koy, barış'ı santrafor başlat, lang-sane'yle kanatları yap, presimizin de, toplu oyunumuzun da 1 anlamı olsun.

10 numara sara, 9 numara icardi, ortada top yapamayan torreira-lemina'yla sabaha kadar bilen oyuncu kalitesinden başka bir avantaj elde edemezsin. motivasyon kadar biraz da teknik-taktiğe kafa yor, boş lafla peynir gemisi yürümez.

Yöneticinin yapacağı açıklamayı da hoca yapıyor. Malesef iyi yönetilemiyoruz. Liyakatsiz insanlar var.

İşte bu

Terim modunu açmış hocam

Göze göz dişe diş buruna burun

Sıra sende selçuk efendi öyle yok hiçbir şey olmamış gibi davranmak

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_8428.webp

Böle okudum konuyu

Okan Buruk: "Bir arkadaşımız devamlı Galatasaray'ın içinden kadroyu alıp veriyor. Metehan'a suç atılıyor bu sefer. Metehan 3-4 aydır yoktu. Bizim devamlı kadrolarımız çıkıyor. Ama özellikle Kaya Temel, ismini de veriyorum. Bundan çok rahatsızım. En son maçın kadrosunu da sızdıran, içerden alan. Bunun için içerde de çok önemli bir şey yapacağız. Kimin kadroyu verdiğini arayacağız. Galatasaray'a büyük bir hainlik yapılıyor. Haberciliğe saygı duyuyorum ama her hafta kadroyu vermek ve sızdırmak Galatasaray'a yapılan bir kötülük. Rakipler buna göre hazırlanıyor. Bizi içerde kim satıyorsa ortaya çıkarıp önlemimizi alacağız. Bu ilk 11'in bilinmesi imkansızdı."

Okan Buruk: "Bir arkadaşımız devamlı Galatasaray'ın içinden kadroyu alıp veriyor. Metehan'a suç atılıyor bu sefer. Metehan 3-4 aydır yoktu. Bizim devamlı kadrolarımız çıkıyor. Ama özellikle Kaya Temel, ismini de veriyorum. Bundan çok rahatsızım. En son maçın kadrosunu da sızdıran, içerden alan. Bunun için içerde de çok önemli bir şey yapacağız. Kimin kadroyu verdiğini arayacağız. Galatasaray'a büyük bir hainlik yapılıyor. Haberciliğe saygı duyuyorum ama her hafta kadroyu vermek ve sızdırmak Galatasaray'a yapılan bir kötülük. Rakipler buna göre hazırlanıyor. Bizi içerde kim satıyorsa ortaya çıkarıp önlemimizi alacağız. Bu ilk 11'in bilinmesi imkansızdı."
akreditisini iptal etsinler sokayım öyle gs muhabirine. bak nasıl ispiyonluyor.

hoca brawo

demecler fevkalde bu gece

Telefonla alirmis galiba yani sorunu cozmez. Icerdeki haini bulmak lazim once.
bu kayanın videosu vardı istediğim zaman alırım, o kişi kulüpte diye övünüyordu. videoyu izlerken sinirlendim herife bak. o kişiyi bulmaları yeterli illaki başkası çıakr verecekte hiç değilse şu süreçte kadro sızmaz.

Geri
Üst Alt