Okan Buruk: "Konsantrasyon, Galatasaray'ın mottolarından biridir"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1685464380801.png

Okan Buruk'tan Ankaragücü maçı öncesi şampiyonluk sözleri!

Okan Buruk: "Çok heyecanlıyız. Konsantrasyon, Galatasaray'ın mottolarından biridir. Bu maçın özelinde hayallerimiz var. Bugün burada şampiyonluk turu atmayı hayal ediyoruz. Bu hayali gerçekleştirmek için de oyuncularıma büyük yük düşüyor. Onlara inanıyorum ve güveniyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı. Ankara'dayız. Bu da bizim için ayrı motivasyon."

Okan Buruk: "Dün havaalanında yağmurun altında bekleyen taraftarlar vardı, bu akşamda yağmurun altında oynayacak futbolcuları var."

Okan Buruk: "30 yıl önce burada Galatasaray formasıyla ilk şampiyonluğumu kazanmıştım. Teknik direktör olarak da umarım burada o şampiyonluğu yaşarım."

Aga sen böyle heyecanlıysan topçular nasıldır kimbilir. İnşallah skor gelmese de sakin kalabiliriz.

Baya heyecanli gördüm hocayi, inshallah aliriz bugün maci

Okan Buruk: "Konsantrasyon, Galatasaray'ın mottolarından biridir."
olmasi gereken de bu sevgili hocam.

camia olarak hep beraber - tam konsantrasyon .
Okan Buruk: "Çok heyecanlıyız. Bu maçın özelinde hayallerimiz var. Bugün burada şampiyonluk turu atmayı hayal ediyoruz. Bu hayali gerçekleştirmek için de oyuncularıma büyük yük düşüyor. Onlara *inanıyorum ve *güveniyorum."

en basindan beri ayni yerdeyim . oyunculardan once, ilk sana inandigimi defalarca belirttim daha geldigin ilk gun...

bu aksam hayirlisiyla altyapisindan ciktigin kulubumuz de teknik adam olarak ilk sampiyonluguna imza atmani gormek nasip olursa - ne mutlu bana okan hocam. altyapi idmanlarini imkanlar dahilinde o gunler florya da izleyen bir renkdasin olarak bugunlerii gormek ayri bir haz ve gurur benim adima... umarim gonlun den gonlumuz den gecen sampiyonlukla taclandirirsin sezonu.

aslanlar saha da triibunler ayakta - bu yolun sonu hayirlisiyla sampiyonluk.

basarilar .

Geri
Üst Alt