- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
Bunu sürekli yaşıyor olmamız çok komik değil mi sn hocam sjsjsLemina'yı 1-0'da oyuna alacaktım ama o anda rakibimizin golü oldu."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu sürekli yaşıyor olmamız çok komik değil mi sn hocam sjsjsLemina'yı 1-0'da oyuna alacaktım ama o anda rakibimizin golü oldu."
Kaç oldu ben sayamadım 2.5 senede yav bu tam değişecektim gol geldi bahanesiYine tam oyuna dokunacak iken
Gol yemişiz tesadüf mu acaba
Taraftar lemina yi aldirmasa bugun magluptuk
sene sonu okan buruk gittigi büyük takıma barışıda götürür inş- Barış ve Osimhen'in yanına gelmesi.
Okan Buruk: "Ben onlara çok değer veriyorum, o anda golü benimle paylaşmak istediler. Onlarla çok büyük başarılar yakalayacağız. Bu seneki şampiyonluğu da inşallah onlarla birlikte kutlayacağız."
Okan Buruk: "Attığımız gol sonrası Lemina'yı oyuna alacaktım. Hızlı bir değişiklik yapacaktım. Lemina-Sara-Torreira orta sahasına dönecektim ama o anda rakibimizin golü geldi. Birkaç dakika sonra buna döndük."
![]()
Taraftara Ctiy tutun deyip bir de özür dilememişti. Demek ki taraftar daha iyi biliyor futbolu Okan hocadan.12 kişi oynamanın faydaları okan bey
zamanında yaptığın artistlik için özür dile