GSC Haber Okan Buruk: "Lemina girdikten sonra topu daha iyi kullandık, set oyununu iyi oynadık"

3 yıldır GS teknikdirektorlugu yapan Okan buruk hocam ilk defa cümle içerisinde set oyunundan bahsetti ,gözlerim açık gitmez artik

Okan Buruk: "Attığımız gol sonrası Lemina'yı oyuna alacaktım. Hızlı bir değişiklik yapacaktım. Lemina-Sara-Torreira orta sahasına dönecektim ama o anda rakibimizin golü geldi. Birkaç dakika sonra buna döndük."

:rolleyes:
tam küfürlük ...

işe yaradı ya - haksız olduğunu bilip kıvırmaca açıklama.

Okan Buruk: "Attığımız gol sonrası Lemina'yı oyuna alacaktım. Hızlı bir değişiklik yapacaktım. Lemina-Sara-Torreira orta sahasına dönecektim ama o anda rakibimizin golü geldi. Birkaç dakika sonra buna döndük."

Lemina yeterince hızlı 4. hakemin yanına gidemediği için suçlu o.

hoca bence müthiş bi aydınlanma yaşıyor bundan sonra 4 ortasahalı sistem bile görebiliriz

mertens son 20 dakika oyuna girse iddia ediyorum ligde toplam 25 asist yapar. tam rakibin düştüğü sisteminden ve disiplininden uzaklaştığı dakikalar çünkü. mertens kurnazlığıyla çoğu maçı rahat kurtarırdı bize. ama adam taktı birader sürekli oynatıyor. yeter artık

e iyi işte hoca sana ders olsun 5 dakika önceden al bi daha

3 senedir aynı hataları tekrarlıyor bıkmadan usanmadan

Hep değişikliği yapacağı sırada golü yiyoruz nasıl oluyosa

Demek ki neymiş? 12 kişi oynamadan da Torreira-Sara ile birlikte bir 6-8 daha oynayabilirmiş, değil mi hocam?..

Soru: "İlk golden sonra Barış Alper ve Osimhen önce tribüne gidip sonra size geldiler. Özel bir görüşmeniz olmuş muydu?"

Hangi aptal sormuş bu soruyu..angut musun ne var bunda

Senin aldirdigin adamlar neden dökülüyor anlatsana okan buruk? Taraftarin istedigi lemina hani hazir degildi?

Tam kolpay ya

Okan Buruk: "Başka gezegenden de hakem gelse ben saha içine odaklanacağım. Kararı Federasyon ve kulüpler verecektir. Ben sahaya bakıyorum. Hepimiz çok akıllıyız, kimse kimseyi saf zannetmesin. Kimin kafasının arkasında ne olduğunu herkes biliyor, doğru ve dürüst olmak lazım."

Hocam yapılan pas hataları ney. Topu ilkkez görmüş gibi paslar atılıyor maçlarda bunu kenarda görmüyor musun? Hele aponun paslar neydi gözümüz kanadı

Ulan yine tam değişiklik yapacakken gol yemişiz. Çıldıracağım artık.

Geri
Üst Alt