- 1 Mayıs 2018
- 58.730
- 49.464
- 3.873
Artistligi birak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam küfürlük ...Okan Buruk: "Attığımız gol sonrası Lemina'yı oyuna alacaktım. Hızlı bir değişiklik yapacaktım. Lemina-Sara-Torreira orta sahasına dönecektim ama o anda rakibimizin golü geldi. Birkaç dakika sonra buna döndük."
![]()
Kimse sormadi, kendi icinden geldi ve soyledi. Cunku asil liderin Icardi'nin oldugunu soyluyor.hala icardi sorusu soran avel kim bu adama
Lemina yeterince hızlı 4. hakemin yanına gidemediği için suçlu o.Okan Buruk: "Attığımız gol sonrası Lemina'yı oyuna alacaktım. Hızlı bir değişiklik yapacaktım. Lemina-Sara-Torreira orta sahasına dönecektim ama o anda rakibimizin golü geldi. Birkaç dakika sonra buna döndük."
![]()
her mac bunu söylüyorKimse sormadi, kendi icinden geldi ve soyledi. Cunku asil liderin Icardi'nin oldugunu soyluyor.
3 senedir aynı hataları tekrarlıyor bıkmadan usanmadanOkan Buruk: "Attığımız gol sonrası Lemina'yı oyuna alacaktım. Hızlı bir değişiklik yapacaktım. Lemina-Sara-Torreira orta sahasına dönecektim ama o anda rakibimizin golü geldi. Birkaç dakika sonra buna döndük."
![]()
Tam kolpay yaOkan Buruk: "Attığımız gol sonrası Lemina'yı oyuna alacaktım. Hızlı bir değişiklik yapacaktım. Lemina-Sara-Torreira orta sahasına dönecektim ama o anda rakibimizin golü geldi. Birkaç dakika sonra buna döndük."
![]()
Birakin oynasin bu maci kazanalim sezonu kapatsin (Allah gostermesinde) 9 puandan geriye kimse donemez averajla 10 puan 4 beraberlik demek fenerde hep kazanacak imkansizLemina derbide de max 45 dk sahada kalmali
Gereksiz riske edilmemeli zor bi fikstur var