GSC Haber Okan Buruk: "Lemina'nın tam durumu bilmiyoruz fiziksel olarak değerlendirip karar vereceğiz"

Bu arada bence taraftara bayağı kinlenme yaşıyor.

Geçen Ajax maçı öncesi kafayı yemedik söylemi de buna işaretti.

Yeterince takdir görmediğini vs de düşünüyor olabilir kendince haklıdır da ama eleştirildiği noktalarda da taraftar haklı.

İletişim konusunda bu çıkışlarını kontrol etmeli, kendisine en büyük zararı bu tarz söylemler veriyor.

Bu arada Okan hocanın yerinde olsam bende de olurdu. Yalan yok.

Bu adama duyulan sevgi ve saygı takımın başına geçmiş ama hiçbir şey yapamamış bir çok hocaya kıyasla daha az.

Okan gitsin Mancini geri gelsin diyen var. Tuchel gelsin diyen var. Mancini demeye insan bence utanır ya. Tudor daha iyi diyeni bile var. Ulan Tudor bugün takımın başında olsa bu takım 3 hafta sonra havlu atar.

Bilmiyorum artık yerli olmasından kaynaklı mıdır, geçmişinde büyük takım çalıştırmadığı için midir, yoksa tüketim çılgınlığından kaynaklı tamam sıkıldık artık başka hocalar da gelsin yeni heyecanlar duyalım hissi midir

Eleştirmek yerine direkt infaz etmek isteniyor.

Herkesin hayal dünyasında bi Galatasaray var ancak o Galatasaray sadece hayal dünyasında yani, gerçek değil. Uzaktan bakınca da insanlar büyük kulüpler (Arsenal vb) müthiş yapıyor her şeyi de biz çok kötüyüz falan. Tüm teknik adamlar mükemmel, bizimki en kötüsü. Ancelotti bugün gelsin, kalıbımı basarım ki en fazla 2 yıl sonra bu herifi gönderinler başlar.

Bu adama duyulan sevgi ve saygı takımın başına geçmiş ama hiçbir şey yapamamış bir çok hocaya kıyasla daha az.

Okan gitsin Mancini geri gelsin diyen var. Tuchel gelsin diyen var. Mancini demeye insan bence utanır ya. Tudor daha iyi diyeni bile var. Ulan Tudor bugün takımın başında olsa bu takım 3 hafta sonra havlu atar.

Bilmiyorum artık yerli olmasından kaynaklı mıdır, geçmişinde büyük takım çalıştırmadığı için midir, yoksa tüketim çılgınlığından kaynaklı tamam sıkıldık artık başka hocalar da gelsin yeni heyecanlar duyalım hissi midir

Herkesin hayal dünyasında bi Galatasaray var ancak o Galatasaray sadece hayal dünyasında yani, gerçek değil. Uzaktan bakınca da insanlar büyük kulüpler (Arsenal vb) müthiş yapıyor her şeyi de biz çok kötüyüz falan. Tüm teknik adamlar mükemmel, bizimki en kötüsü. Ancelotti bugün gelsin, kalıbımı basarım ki en fazla 2 yıl sonra bu herifi gönderinler başlar.
kendisine yeterli saygı ve sevgi veriliyor bence ,başka isimlerle kıyaslamaya gerek yok zaten terimden sonra iz bırakan 2.hocamız oldu yani kimseyle kıyaslanamaz
lakin ;ilk 2 sene nerdeyse hiç ciddi eleştiri yoktu ama artık tadı kaçtı saha icindeki eksıklıklerını geçtim ama okadar çok para harcatmasına ragmen takımda eksıkler hiç bitmiyor ve bu eksıkler hep aynı mevkiler
millet farkında degil ama fenere benzemeye basladık bu konuda yani tam tüketici ögütücü takım gibi olmaya basladık
2 senedir bu takımın bek oyuncusu yok ve harcanan paralar ortada
para harcanır ama bu denli hatalar yapıp sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsan eleştiriyi yersin tabi burada 1.hatalı yönetimdeki gevşekler
eleştirilerin sertleşmesinin diger sebebide saha icinde sene basından beri olan eksıklerı göremiyor daha dogrusu görüyor ama çözüm için en ufak adım dahi atmıyor
takım cok gol yiyor diyor ama bunu değiştirmek adına tek birşey bile denemiyor
arda turan diyor aponun arkasına uzun top atın pozisyon bulursunuz bunu da tüm takımlar çözdü ama bizim hoca hala daha göremedi yada görse bile çözüm yok
bazen hocayı dinliyorsun sorunları çok iyi goruyor diyorsun ama degisen hiçbirşey olmuyor cünkü nedendir bilinmez çözüm için birşey yok
o yüzden diyorum hoca infaz edilmemeli asla ama yanındaki bi boka yaramaz okey tayfası hepsi kovulup saglam br ekip kurulmalı kendısıne

Okan Buruk’un 3 sezon içinde oynattığı futbol, kurduğu kadro istikrarlı bir düşüş içinde. Gelecek sezon devam ederse daha da düşecek. En iyi futbolunu 1. Sezonda oynattı, sonra yavaş yavaş kalite düştü ve düşmeye devam ediyor. Yeni transferlerle bu kalite düşüşünü tolere etmeye çalışacağız ama uzun vadede sonuç değişmeyecek. Futbola bakışını üretim değil tüketim üzerine kurmuş bir hoca ile Galatasaray’ın geleceği olamaz. Okan şampiyon olabilsin diye büyük maliyetler altına girildi. Daha ne kadar bu devam edebilir ki?

kendisine yeterli saygı ve sevgi veriliyor bence ,başka isimlerle kıyaslamaya gerek yok zaten terimden sonra iz bırakan 2.hocamız oldu yani kimseyle kıyaslanamaz
lakin ;ilk 2 sene nerdeyse hiç ciddi eleştiri yoktu ama artık tadı kaçtı saha icindeki eksıklıklerını geçtim ama okadar çok para harcatmasına ragmen takımda eksıkler hiç bitmiyor ve bu eksıkler hep aynı mevkiler
millet farkında degil ama fenere benzemeye basladık bu konuda yani tam tüketici ögütücü takım gibi olmaya basladık
2 senedir bu takımın bek oyuncusu yok ve harcanan paralar ortada
para harcanır ama bu denli hatalar yapıp sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsan eleştiriyi yersin tabi burada 1.hatalı yönetimdeki gevşekler
eleştirilerin sertleşmesinin diger sebebide saha icinde sene basından beri olan eksıklerı göremiyor daha dogrusu görüyor ama çözüm için en ufak adım dahi atmıyor
takım cok gol yiyor diyor ama bunu değiştirmek adına tek birşey bile denemiyor
arda turan diyor aponun arkasına uzun top atın pozisyon bulursunuz bunu da tüm takımlar çözdü ama bizim hoca hala daha göremedi yada görse bile çözüm yok
bazen hocayı dinliyorsun sorunları çok iyi goruyor diyorsun ama degisen hiçbirşey olmuyor cünkü nedendir bilinmez çözüm için birşey yok
o yüzden diyorum hoca infaz edilmemeli asla ama yanındaki bi boka yaramaz okey tayfası hepsi kovulup saglam br ekip kurulmalı kendısıne

Okan hocanın başlığına daha geçen gün bence eksileri bunlardır diyerek uzun bi yazı yazdım,

Eleştirilecek şeyleri zaten var kesinlikle.

Ama bu takımın problemi yönetimdir.

Bu yönetimde şuan 1 tane Erden bey, 1 tane de Haldun bey olsa, ortaya testis koyan bi başkan olsa, Okan hocaya da tıpkı ilk sene yapıldığı gibi düzgünce kadro emanet edilse Okan hoca zaten minimum hatayla sezonu tamamlar.

Ve en önemlisi saha dışında Erden bey yok, saha içinde İcardi yok. Okan hoca tek başına kaldı adeta.

Haklısın usta. Okan Buruk'a laf edip Tudor ve Çaycı Torrent övenler var.

Okan ligde ne kadar iyiyse
Okan'ın Lig'de iyi gibi gözükmesinin nedeni Melo'nun da dediği gibi 2 Takımlı 1 Lig kanks.Süper Lig'de oyuncu transferini bırak çoğu futbol kulübü oyuncu maaşlarında sıkıntılı işler oluyo.Beşiktaş ve Ts eski gücünde değil.Osimhen - İcardi - Morata lı forvet hattın var.Davinson Sanchez - Torreira - Lemina gibi oyuncuların var sen gidip Sparta Prag - Young Boys - Az Alkmaar gibi Takımlar'a yeniliyosun..

Geri
Üst Alt