GSC Haber Okan Buruk: "Lemina'nın tam durumu bilmiyoruz fiziksel olarak değerlendirip karar vereceğiz"

söylemlerinde haklılığı vardır yoktur bilemem ama lemina'nın oynamadığı bir maçta puan kaybı olursa bu sefer tamiri zor bir yola girer. lemina'yla ilgili, bizim de taraftarın da çok istediği bir isimdi, ihtiyacımız vardı. ama hazır olması için biraz süreye ihtiyacımız var dersin kimse niyet okuyuculuğu yapmak zorunda kalmaz.

Bu hoca niye böyle yapıyor, adam mutlu şekilde bize gelmiş hocanın ilk demeçlerine bak hasbinallah, zorluyorsun Okan Hocam sevgimizi bitiriyorsun. Lemina’yı Avrupa kadrosuna dahil edilmeyip salak sulak elenirsek benim için hoca Galatasaray için bitmiştir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Leminanın durumu bilmiyormuş 8M domaldığımız stoperin biliyor ama idman yapıp gelmiş beyefendi, hoca GS seviyesinin altında kalmaya başladı sonunu iyi görmüyorum kendini akhisarda zannediyor olabilir önlem alınsın.
Bir kere izlediyse Cuesta'ı öpsünler beni.

12 kişi oynamak istemiyor .Gomis de ikinci gelişinde bazı arkadaşlar tarafından istenmiyordu sonra ne oldu hocamızın müthiş seferovic transferi sonrası saç baş yoldorunca gomis kurtardı takım ve hocayı.
Bırak oynasın lemina adamı oynatmadan yeme

aldigin adamin durumunu nasil bilmezsin ya? bunlar nasil aciklamalar? sen neyi bilirsin?

:uiyy:

Lemina'yı da çöp edecek, bu burada dursun, etmezse de özür dilemem çünkü 76 tane çöp etmişliği var, tesadüf olmuş derim.

Bu arada bence taraftara bayağı kinlenme yaşıyor.

Geçen Ajax maçı öncesi kafayı yemedik söylemi de buna işaretti.

Yeterince takdir görmediğini vs de düşünüyor olabilir kendince haklıdır da ama eleştirildiği noktalarda da taraftar haklı.

İletişim konusunda bu çıkışlarını kontrol etmeli, kendisine en büyük zararı bu tarz söylemler veriyor.

Bu arada bence taraftara bayağı kinlenme yaşıyor.

Geçen Ajax maçı öncesi kafayı yemedik söylemi de buna işaretti.

Yeterince takdir görmediğini vs de düşünüyor olabilir kendince haklıdır da ama eleştirildiği noktalarda da taraftar haklı.

İletişim konusunda bu çıkışlarını kontrol etmeli, kendisine en büyük zararı bu tarz söylemler veriyor.
çok enteresan o konuda yav - ego diyeceğim, tam öyle mi emin olamıyorum.

ters fikir olduğunda ya da karşıt bir şey olduğunda baya dikleniyor aslında espirili,kinayeli demeçler vererek.

aptal taraftar kitlesi büyük oranda var sosyal medyada orası doğru ama genelleme yaparsan ürününü kapış kapış alan, kombinesini alan, maçlarda stadı boş bırakmayan taraftara haksızlık etmiş oluyor.

o zaman karışıyor ortam işte her seferinde.

Cuesta ile Az'ye elenince anlarsın Lemina hazır mıymış

:uiyy:

Lemina'yı da çöp edecek, bu burada dursun, etmezse de özür dilemem çünkü 76 tane çöp etmişliği var, tesadüf olmuş derim.
valla daha ilk günden Zaha muhamelesi yaparsa kendisine ayıp eder - ki sanmıyorum öyle yapacağını.

O karakterde biri olsa takım içinde çoktan daha büyük sıkıntılar görürdük muhtelemen. Vardır mutlaka bir düşüncesi - belki saldı AVL yi bilemeyiz (böyle değildir umarım şahsen bu arada). Çakayıp şampiyonluğu hekresin kafası bir sıfırlansın işleri.

Hocam bak hepimiz anlıyoruz ne demeye çalıştığını, 12 kişi M City Reali tutsunlar vs unutmadık, fazla kibire kapılma, bazılarımız işi gücü bırakıp oynattığın adamlarla oynattığın şeyi tamamen analiz edip sıçışını ortaya koyarsa o selin altında çok kişi kalırsınız..
Lemina Sara tahtaya ilk yazağın adamlar eğer sağlıklılar ise. Konu bu kadar net. İnatlaşmayı seçersen bu sefer işler düşündüğün gibi olmayabilir.

Geri
Üst Alt