Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 11.882
- 1.216
- 1.948
Hocanın kitap okuması lazım hitabeti çok zayıf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kere izlediyse Cuesta'ı öpsünler beni.Leminanın durumu bilmiyormuş 8M domaldığımız stoperin biliyor ama idman yapıp gelmiş beyefendi, hoca GS seviyesinin altında kalmaya başladı sonunu iyi görmüyorum kendini akhisarda zannediyor olabilir önlem alınsın.
Son hafta filan oynar herhalde
İstemediğini ve taraftarın baskısından dolayı alındığını o kadar belli ediyor ki , adamı inşallah küstürmez zira bu konu da baya iyi kendisi.Ben almadım yönetim aldı demek istemiş.

çok enteresan o konuda yav - ego diyeceğim, tam öyle mi emin olamıyorum.Bu arada bence taraftara bayağı kinlenme yaşıyor.
Geçen Ajax maçı öncesi kafayı yemedik söylemi de buna işaretti.
Yeterince takdir görmediğini vs de düşünüyor olabilir kendince haklıdır da ama eleştirildiği noktalarda da taraftar haklı.
İletişim konusunda bu çıkışlarını kontrol etmeli, kendisine en büyük zararı bu tarz söylemler veriyor.
valla daha ilk günden Zaha muhamelesi yaparsa kendisine ayıp eder - ki sanmıyorum öyle yapacağını.
Lemina'yı da çöp edecek, bu burada dursun, etmezse de özür dilemem çünkü 76 tane çöp etmişliği var, tesadüf olmuş derim.