Okan Buruk: "Ligdeki bütün takımların zorluğu, yabancı kuralı"

Onlar iyi ki gelmedi ya. Öyle maliyetli yerliye gerek yok. Hicbiri o maliyetleri haketmez.

Sen kadronu yabancılar üzerine kuracaksin sonra araya mecburen yerlileri yerlestireceksin. Bunu butun altlari ustleri avrupayi vs arastirarak da yapabilirsin ve/veya anadoludan veteran kaşar heriflerle de yapabilirsin. Biz ne yaptık bütün hücumu kerem ve yunusun ustune inşa ettik ve kitlendik. Maalesef hocamizda da darkli bir sey deneyip risk alma durumu yok, kolaya kaçıp kerem yunusu sahaya atiyor. Bu kafayi değiştirir ins.
Bence de hücumda kesinlikle yerli oyuncu olan bir plan kurgulanmamalıydı. Yerliyi geride mecburen kullanmalıydık

okana son kez iyilik yapıp kadro yazacagım

-------------mertens--------
barıs alper--mata(oliviera-yusuf)-------rashica
-------------torreira----mitsö------------
kazımcan---abdül------nelson---------boey
----------------muslera------------------

Rakibin stoperinde 3. lig seviyesinde yerli oyuncu vardı. Hatırlatmak isterim. Bahanelerden bıktım artık.

Her mac ayni turkuyu calma hoca. Hadi 3 yerli oynatma zorunlulugu var onu anliyoruz. ( alt yapidan oynat ) Gomis ile baslamak neyin nesi? Sonradan yaptigin degisikliklerin sorumlusu kim?

Iki turk var birader sen kadro yazma.

Sanırım bu sene teknik ekip ve yönetim kanalının yaptığı en büyük hata kanatlarda yabancı sınırlaması yüzünden Kerem ve Yunus ikilisine mecbur kalması

Bunun haricinde öyle çok acayip bir eksiği yok bu takımın

Gözlerim Ömer Bayramı aradı sol bekte yemin ederim sırıtmazdı Keremi yada Yunusu göreceğime onu görürüm

Aynen böyle olmalı. Önde basar bu takim

Bazı maçlarda kalede Okan oynayabilir

Maç Onyekuru ve Yusuf çıktığında bitmişti aslında rakip beraberliğe yatmıştı buradan nasıl alamadık gerçekten hayret doğrusu mesela Fenerbahçe olsa hemen iki tane sallardı o andan itibaren bizde de bir cenabetlik şansızlık mı diyim kabızlık mı diyim atamiyoruz gerçekten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana anlat hocam. Taşdemir yada Kazımcan yedekte olsa adana 10 kişi kaldıktan sonra birini alıp Kerem yerine Rashica koysan. Yada yunus yerine Diğer kanada da Barisi alsan daha iyi olmayacakmiydi? Sen bunu maçtan önce neden düşünmedin ki... Bak ben taraftarim. Maçtan önce daha kadro açıklandığında ilk söylediğim neden yerli sol bek yok oldu. Sen bunu dusunemiyosan ya düşünmeye basla yada sen bu işi götüremezsin..

Bide Toreira ve Midso ikisini birden çıkarıp rakibe orta sahayı verdikten sonra kaç tane atak yedik kaç tane atak yaptık bir bak istersen sevgili Okan hocam. Böyle devam edersen gidersin benden demesi.

ferdi fantasyisi nasil tuttuysa fener icin yap barisi sol bek veya berkani koy geride türk sart, kaleci elimizi kolumuzu bagladi. türk forvet nasil almazsiniz ya.

Emre kılınç ve emre akbaba'nın arkasından ağıt yakmaya gerek yok ama bizim sol veya sağ bekte türk kullanmamız lazımdı. Oraya birilerini alamadık 11 için. Hücumda ve orta sahada fazla yerli kullanmak baltalıyor

biri varki onu çok özledim.nerden geldin sen ya

Geri
Üst Alt