Okan Buruk: "Ligdeki bütün takımların zorluğu, yabancı kuralı"

Maci izleyen tarafli tarafsiz kime sorsak, Galatasaray adina en iyi oynayan kimdi diye ? 10 kisiden en az 6'si Midtsjo der kalani iste Boey, Nelsson, Muslera vs.. Bak en az 6 oy almasi muhtemel oyuncuyu cikaridn sen hoca. Anlatabildim umarim ha birde Mata'yi oyuna ikinci yari basi itibariyle almaliydin. Cunku ilk yari oynanan oyun bagiriyor bu takim gol atamaz diye. Kenarda skorer oyuncu adaylarin belli; Mata-BAY ve Seferovic. Yani matematiksel olarak aciklama belli (olasilik). Ustune, Midtsjo, en cok top kazanan ve dikine giden bir oyuncu. Ya ortasahaya adam cekip kanat futbolundan vazgecersin ya da direk oyuncu degistirirsin bolge bolge.. Hicbirini yapmadin.

Tek olumlu gordugum sey yaptigi degisikligin hatali oldugunu farkedip bunu belirtmesi ancak tekrar etmemesi gerekiyor bu durumun. Ayrica sunu bil hocam, Kerem-Yunus ikilisi ayni anda olmuyor ikisi de cok cok benzer tipte oyuncular ve aslinda ikisi de Galatasaray'in 11 oyuncusu degil. Bunu gecen sezon Kerem'in prime doneminde de soyledik, simdide diyoruz, onceki hafta 2 gol attigi mactada. Bu Yunus icinde gecerli. En cok 1'i oynar sahada, kanat oyunu oynamak zorunda da degiliz eger takim/kadro muhendisligi uygun degilse, ki bu da hatali bir transfer sezonu gecirdigimizi belirtiyor.

Son olarak, takimda ufak bir disiplin problemi goze carpiyor. Umarim buna da el atarsin.

Kimsede suratına dememiş mi kaç haftadır sürekli bahane, hiç kendi hocalığını sorguladın mı diye?

Birkaç hafta gomis sayesinde gectik hala takımın hücum sorunu var.Hicbir gelişme göremedim hücumda.Yunusla kerem olmayacaksa taktigi değiştir kanatsız falan oyna daha iyi.

2 senedir Okan Hoca diye kafa utuleyenler hocaya sallamis en ilgincide o :) Benden fazla sert elestirmis hatta hahaha :)

Yerli oyuncu sorununu yıllardır çözemedik. Kerem ve Yunus'a güvenip yerli rotasyonunu guclendirmediler. Bu bizi çok zorlayacak bu sezon. Hatta gelecek sezon da.

Kerem denen arkadaş sadece Seferovice attığı pasta doğru pozisyondaydi. Kendini messi sanması deli ediyor beni.

Boeyin çıkardığı pozisyonda tekte vursa gol olma şansı var calima giriyor kaybediyor.

2. Yarı barış alperen verdiği pasta bomboş ceza sahası içinde topu havaya dikti.

O değilde saha hakikaten patates tarlası gibiydi. Boey sakatlanabilirdi. Nasıl izin verilir böyle sahalara anlam veremiyorum

yahu hoca sezon başından beri oynadığımız maçlara bakıyorum 2 farklı kazandığımız tek maç var taaa 20 temmuz'da

Hazırlık Maçı | Sk Sigma Olomouc 0-2 Galatasaray | MS | 16 Temmuz | Spor Smart

o zamandan beri 10 küsür maç oynamışız 0-0, 1-0, 0-1, 2-1, 2-3..

nasıl olacak bu işler?? yok yabancı sınırı yok bilmem ne anamızın liginde belli seviyedeki takımlar çözüm ürette görelim.

yahu hoca sezon başından beri oynadığımız maçlara bakıyorum 2 farklı kazandığımız tek maç var taaa 20 temmuz'da

Hazırlık Maçı | Sk Sigma Olomouc 0-2 Galatasaray | MS | 16 Temmuz | Spor Smart

o zamandan beri 10 küsür maç oynamışız 0-0, 1-0, 0-1, 2-1, 2-3..

nasıl olacak bu işler?? yok yabancı sınırı yok bilmem ne anamızın liginde belli seviyedeki takımlar çözüm ürette görelim.
Yarın efes maçında buluşalım vasfifield

Okan hocanın Yunus ve Kerem birlikte oynadiginda oyunun ofansif yonunun işlemediğini görmesi lazım artık. Kaleye Okan'i mi kor, sol beğe Kazimcan'i mi yoksa orta sahaya Berkan'i mi bilmiyorum ama Yunus ve Kerem'den birini ilk 11'den kesmesi lazım.

Okan hocanın Yunus ve Kerem birlikte oynadiginda oyunun ofansif yonunun işlemediğini görmesi lazım artık. Kaleye Okan'i mi kor, sol beğe Kazimcan'i mi yoksa orta sahaya Berkan'i mi bilmiyorum ama Yunus ve Kerem'den birini ilk 11'den kesmesi lazım.
2 side kesilmesi lazim simdilik. 1 kanatta barış denensin

Sol bek Emre Taşdemir, Berkan. Forvet Barış. Kerem, Yunus kulübeye. Mata, Rashica ilk 11'e.

Bencede ikisininde kesilmesi lazım ama Baris'in kanat mevkisinde onlardan daha faydalı olacaginida pek sanmıyorum.
Denensin önde baskı yapar top kapar. Işe yarar taraflarından yararlaniriz. Defans arkasına kosu atıyor en azindan. Istanbulspor maçında baya top kapti

Ali Koç ekabirlik edip Abdülkerim' i elinden kaçırmasaydı da biz alamasaydık halimiz nicolurdu acep?..Kaan için 6 milyon bonservis ve yıllık 2 milyon verirdik herhalde, daha iyi de olmazdı...

Umut' u almamak net hata oldu. TS un verdiğinden az maaşa gelirdi, şu an 1. forvet olarak da oynardı.

Talihsiz ve amatörce bir açıklama olmuş. Parmak bastığı konu ve içerik her ne kadar yanlış olmasa da, bulunduğu konum gereği yakışmamış. Bu konuya gelene kadar da bir sürü saha içi ilgilenilmesi gereken mevzular var. İnce işçilik isteyen konular var.

Geri
Üst Alt