Okan Buruk: "Ligdeki bütün takımların zorluğu, yabancı kuralı"

Kerem'i ve Yunus'u niye çıkarmadın bu maç :D Yabancı Sınırı'nı biz de istemiyoruz ama artık 1 şeyler denemelisin.Rashica boşuna mı alındı?Berkan var elinde kullan orta sahada millet kimlerle oynuyo sen Berkan'a güvenmiyosun şans vermiyosun.Ama Kerem Aktürkoğlu'nun oynamasına dayanırsın sabır edersin :D

Enteresan bir avatara sahipsiniz efendim. Acaba kim ola

Sezon başı altyapı oyuncularını, kılınçı, akbabayı savurmasa mıydık acaba böyle?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

kuralın böyle olacağı zaten belli değilmiydi hepimiz gibi yunus ve kereme fazla güvendi ve işin içinden çıkamıyor şuan.

Rakipler 11 tane yabanci ile mi oynuyor hangi rakipteki hangi yerli bizde olsa oyunumuz değişir? Bahaneye gerek yok.

Hoca senin hiçbir talimat ve kurgun yok o zamanki olayi yabancı sınırına bağliyorsun.Rakiplerinde 3 yerli ile oynuyor.

Kayseri maçını bekliyorum. Orda da aynı şeyleri yaparsan sanırım defolup gitmeni isteyebilirim ama başarılı olmanı istiyorum nedense. Galatasaray sevgisi çok önde yapacak birsey yok

Sezon başı altyapı oyuncularını, kılınçı, akbabayı savurmasa mıydık acaba böyle?

Buna katılmıyorum.

Kazımcan denen çocuğu Bjk'nin elinden kaptın, olay oldu bu. Bugün Kazımcan ortada yok. Milli takıma gidiyor, geliyor ve Florya'da idmana devam ediyor.

Devre arasında Okan Kocuk'u geri getirsek diye kampanya başladı neredeyse. Bugün Okan yine güvenilmez, Muslerasız asla olmaz deniliyor.

Hamza diye bir çocuk var, kadro yüzü görmüyor. Özgür Baran tek maçta bile gayet iyi izlenim verdi. Barış Alper ise bugün Yunus ve Kerem'den formayı alabilecek durumda. Berkan Kutlu üzerindeki ölü toprağını atarsa hala iyi alternatif.

Sana bunlardan sadece 2 tanesi lazım. Bu genç ve potansiyelli çocukları kazanamıyorsan sorun sende demektir.

Kerem ve Yunus'un şu halleri bile Okan Buruk yüzünden. Çünkü bu iki çocuk her maç banko sahadalar ve değişilmez olduklarını biliyorlar. Bu da onlara büyük sorumluluk yüklüyor ve yaptıkları her hata üzerlerindeki baskıyı arttırıyor.

Buna katılmıyorum.

Kazımcan denen çocuğu Bjk'nin elinden kaptın, olay oldu bu. Bugün Kazımcan ortada yok. Milli takıma gidiyor, geliyor ve Florya'da idmana devam ediyor.

Devre arasında Okan Kocuk'u geri getirsek diye kampanya başladı neredeyse. Bugün Okan yine güvenilmez, Muslerasız asla olmaz deniliyor.

Hamza diye bir çocuk var, kadro yüzü görmüyor. Özgür Baran tek maçta bile gayet iyi izlenim verdi. Barış Alper ise bugün Yunus ve Kerem'den formayı alabilecek durumda. Berkan Kutlu üzerindeki ölü toprağını atarsa hala iyi alternatif.

Sana bunlardan sadece 2 tanesi lazım. Bu genç ve potansiyelli çocukları kazanamıyorsan sorun sende demektir.

Kerem ve Yunus'un şu halleri bile Okan Buruk yüzünden. Çünkü bu iki çocuk her maç banko sahadalar ve değişilmez olduklarını biliyorlar. Bu da onlara büyük sorumluluk yüklüyor ve yaptıkları her hata üzerlerindeki baskıyı arttırıyor.
Bana kalırsada gençler oynasın renktaşım hiç itirazım yok altyapı çıksın hatasında,puan kaybında eleştirirsemde namerdim. Bahsetmek istediğim şey şu yabancı sınırından dert yanıyorsan en azından akbabayı kılıncı hamle olarak elinde tutman gerekirdi.

Hocam şu yabancı olayını bırak artık. Sanki bir bize var bu kural.

Değişikliklerde 3 Türk olayı aranmamalı. Tamam 11 başlasınlar ama değişikliklerde serbestlik olmalı.

Şu takıma umut bozok alınsaydı , hem keremi hem yunus u aynı anda izlemek zorunda kalmazdık, hatta kaleye Okan ı da koyduğumuzda iki kanadıda yabancı yapabilirdik.

Kadro planlaması çok kötü.

Takılıp kalmamalı artık buna bozuk plak gibi

Kim çok istemiski Okani renktas
Burada hemen hemen herkes okan Okan diye ağlıyordu.

kariyeri, ne şartlar aldığı herkes tarafından net bilinen bir şampiyonluk dışında her daim küme düşme hattında geçmiş hatta başak'i küme hattında bırakıp kovulmuş birini göz göre getirmek çok büyük hataydı.

Mertens, toreira,icardi gibi adamlara verebileceği bir futbol aklı olduğunu düşünmüyorum.
Gençlere bir şey kattığı da yok zaten.
Varsa yoksa bahane bahane bahane...

Değişikliklerde 3 Türk olayı aranmamalı. Tamam 11 başlasınlar ama değişikliklerde serbestlik olmalı.
Hocam 5 değişiklik hakkı varken çok suistimal edilir o iş. İlk dakikadan değişiklik yaparlar işin içinden çıkılmaz bir hal alır.
Ben burada topu yine Okan Buruk'a atarım çünkü bunun planlamasını yapması gerekirdi. Şu dakikadan sonra yabancı kuralı diye ağlamanın lüzumu yok.

Sol beki Türk oyuncu yapıp Rashica ile başlamak gerek maçlara yoksa hücumda aynı kısırlık devam edecek Kerem ve Yunus ikilisi sahada olmamalı ...

Hocam 5 değişiklik hakkı varken çok suistimal edilir o iş. İlk dakikadan değişiklik yaparlar işin içinden çıkılmaz bir hal alır.
Ben burada topu yine Okan Buruk'a atarım çünkü bunun planlamasını yapması gerekirdi. Şu dakikadan sonra yabancı kuralı diye ağlamanın lüzumu yok.
yahu eden etsin. Çok saçma oluyor değişiklikler.

Kayseride rashisca barış kanatları görmek istiyorum. Sol bekte kazim oynasın birsey olmaz. Yine ezber yaparsan ariverderchi deriz

Edit: Yanlış başlık.

O değilde o son dakikalardaki değişiklikler neydi yav? İyice çorba oldu takım son dakikalarda!

Geri
Üst Alt