GSC Haber Okan Buruk: "Maç öncesi yaptığımız planlar, düşünceler maç ve rakiple eşleşti"

Okan Buruk: "Osimhen golcülüğünün yanında önemli bir takım oyuncusu. Elit bir oyuncu. Sezon başı 75 milyon euro'nun düşük olduğunu konuşabileceğimizi söylemiştik. Bu tip oyunculara 100 milyon daha fazla paralar ödeniyor Avrupa'da. İnşallah performansı aynı şekilde devam edecek."

Okan Buruk: "Tottenham, Bayern Münih, Manchester United... Herkese karşı böyle oynadık. Bizim kimliğimiz bu. Kurduğumuz kadro sonrası bütün Türkiye, Galatasaray'ın Avrupa'da başarılı olmasını bekliyor. Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz."

Okan Buruk: "Lucas Torreira'nın babasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her şeye rağmen bu maçta oynamak istedi. Bunu konuşmak lazım. Galatasaray'ı ne kadar sevdiğini konuşmak lazım. Her şeyini veriyor takıma. Oyuncularımın hepsi adanmışlık gösteriyor."

Bravo hatalardan ders alinmis. Ama lutfen artik degisiklik yapmayi ögren!!!
Hocanin degisikliklerinde bir problem yok. Siradan taraftar olup da 3 senedir sampiyon olup 4.ye kosan ve CLde 3 macta 2 galibiyeti olan hocaya ders vermek de Galatasaray taraftarina yakisir.

büyük takım futbolu oynamaya başladık.

skoru elimize alınca rölantiye başlıyoruz. rakip gol mü attı bir daha baskı ve yine gol. bu sayede rakip sürekli açık veriyor ve ortalama üstü riskli rakipleri bu oyunla geçiyoruz. çok radikal bir oyun tarzı hemde mevcut oyun sistemi çok değişmeden biraz kırpılmış daha düzenli hali.

büyük takım futbolu oynamaya başladık.

skoru elimize alınca rölantiye başlıyoruz. rakip gol mü attı bir daha baskı ve yine gol. bu sayede rakip sürekli açık veriyor ve ortalama üstü riskli rakipleri bu oyunla geçiyoruz. çok radikal bir oyun tarzı hemde mevcut oyun sistemi çok değişmeden biraz kırpılmış daha düzenli hali.

Başakşehir maçından sonra buna değinmiştim ben de. 90 dakikanın 75 dakikası rolantide oynadık. Toplasan 15 dakika hadi bilemedin 20 dakika vites yükseltmişizdir.

Boş yere kendimizi hırpalamıyoruz sahada. Güzel bir şey.

Başakşehir maçından sonra buna değinmiştim ben de. 90 dakikanın 75 dakikası rolantide oynadık. Toplasan 15 dakika hadi bilemedin 20 dakika vites yükseltmişizdir.

Boş yere kendimizi hırpalamıyoruz sahada. Güzel bir şey.
Aynen öyle renkdaş zaten takım golü ilk yarı erkenden buluyordu bu sayede rölantiye alarak sıkışık fikstürde de sakatlık ve yorgunluk olmadan geçebiliriz.

Baktığında büyük takımların neredeyse hepsi bunu yapıyordu. Tabi İlkay bu oyunun kilit ismi olacak.

Aynı hoca ile yıllarca çalışmanın güzelliği bu işte. Zaten iyi olan sistemde ufak değişikliklerle oyunu olgunlaştırdık. Okan hoca da lvl atladı...

Aynen öyle renkdaş zaten takım golü ilk yarı erkenden buluyordu bu sayede rölantiye alarak sıkışık fikstürde de sakatlık ve yorgunluk olmadan geçebiliriz.

Baktığında büyük takımların neredeyse hepsi bunu yapıyordu. Tabi İlkay bu oyunun kilit ismi olacak.

Aynı hoca ile yıllarca çalışmanın güzelliği bu işte. Zaten iyi olan sistemde ufak değişikliklerle oyunu olgunlaştırdık. Okan hoca da lvl atladı...

Ben özellikle Okan hocanın oyun anlamında geçen senenin sonlarına doğru level atladığını düşünüyorum.

Şöyle diyeyim;

1. sezon sallantıda başlamıştık ama sonradan çok doğru bir oyun oturtmuştu
2. sezon bence biraz yanlış transferler ile (oyuncular kötü değil oyuncu profili olarak yanlış) ilk sezondaki oyundan uzaklaşmıştık, 2. yarı tek kulvarda kalınca ve yine kendi oyun yapısına uygun isimleri ilk 11'e monte edince toparlamıştık
3. sezonun son düzlüğüne kadar bence 3 sezon boyunca en kötü futbolunu oynadı Galatasaray. Osimhen farkıyla çok şey yaptık. Ama son çeyrekte inanılmaz bi sıçrama yaptı takım. Lemina-Torreira-Sara ile üçlü orta saha kurgusu oturunca takım adeta kendini buldu. Lemina burada X faktör oldu.
4. sezondayız ve bence yenildiğimiz Frankfurt maçı dahil (sadece Alanya maçı hariç) bence en derli toplu ve en iyi oyunumuzu oynuyoruz son 4 yıldaki.

Barış Alper Yılmaz'a gösterilen tepki

Okan Buruk: "Çok küçük kesimden geldi. Olmaması gerekiyordu. Barış bizim için çok değerli, çok önemli! Anlam vermek zor oluyor. Bunu yapan kitlenin bence düşünmesi gerekiyor! 3-0 öndeyiz. Bizim oyuncumuz!"
1761213652957.webp

Bizim fizik olarak en güçlü dedigfimiz oyuncumuz 6 ikili mücadeleden sadece 1 kere galip çikarsa ve top kayiplari olsun, tercih hatalari olsun üste üste geldigi zaman, millet ister istemez sinirleniyor. Ki, bu öyle ilk defa olan birsey degil; iki aydir formsuz. Malesef...

Geri
Üst Alt