GSC Haber Okan Buruk: "Maç zor değildi, biz zorlaştırdık"

BEN ZORLAŞTIRDIM" diyeceksin.

Okan Buruk: "Maç zor değildi, biz zorlaştırdık. Yaptıklarımız bu zamana kadar yaptıklarımızla uyuşmadı."

Okan Buruk: "16 takım içindeyiz. Bunun değerini bilmek lazım. Buna şükrediyorum."

Okan Buruk: "Son 16'ya kaldığımız için çok mutluyum. Buna şükrediyorum. Bunun değerini bilmek lazım. Ama özellikle 11'e 10 kaldıktan sonra sanki rakibimiz 11 kişi, biz 10 kişiymişiz gibi bir oyun ortaya çıktı. Tabii bu da teknik adamı bazen oyun içinde çaresiz bırakıyor."

Okan Buruk: "Takım olarak çok daha çalışacağız. Kendimi de değerlendireceğim. Oyuncularım için de bireysel olarak kendilerini değerlendirmeleri için birlikte ders aldık."
Cok zayif aciklama. Ben ders aldik denmesini istemiyorum artik.

Macin taktigi carti curtu. Deplasmanlarda yoksun okan

Her maci arenada 50bin kisinin önunde yapamayacagimiz icin bi zahmet 4 sene sonra deplasman taktigi bul

davinsonu kesersen o zaman anlarız hatalarından ders alıyor musun diye

Hocam masal anlatma. 30 milyona aldırdığın sağ beki, kendi mevkisinde niye oynatmıyorsun, çık bunları anlat.

“Ama özellikle 11'e 10 kaldıktan sonra sanki rakibimiz 11 kişi, biz 10 kişiymişiz gibi bir oyun ortaya çıktı. Tabii bu da teknik adamı bazen oyun içinde çaresiz bırakıyor.”

Juvenin yediği kırmızı kart tüm oyun planlarını bozmuş sanırım okanın

Yalnız kendisi bugun cidden direkten döndü derin bir oh çekmiştir adam, kamera her gösterdiğinde yaşadığı stresi ben hissettim resmen

ibrahim-tatlises-sad.gif

Geri
Üst Alt