Okan Buruk: "Maçın başından sonuna kadar rahat bir maç oldu"

Ferdi arda falan gibi eli ayağı düzgün adamlarına yediler ellerinde çöpler kaldı paralarıda gömdüler bu sene sağlam sıçış olacak onlara adıl bomba Ali koç gittiği anda ebelerinin örekelerini görecekler

Tamam kazandık bitti, sevincimizi yaşamaya devam ederiz ama şu hakem konusunu asla gündemden düşürmeyin. Yoksa bu senenin senaryosu belli, geçtiğimiz 2 senedir zaten hakemler ittiriyordu bu sene bu çok daha fazla olacak !!

Hakemleri övme işini anlamıyorum 1-1 olsa maç istediğimiz gibi gitmeyecek.3-0 ortada fener yok penaltıdan sonra oynamaya başladılar.

Hakem iyi mi yönetti.

Ironi falan mı yapıyorsun. Maçtan önce yerin dibine soktuğun adamı niye maçtan sonra övüyorsun. Hem de skandal bir maç yönetmesine rağmen. Şaka mı bu

Verdiği penaltıyı durum 0-0ken verse görürdüm ben seni

Büyüksün hocam

Umarim birgün degerin anlasilir

Okan Buruk: "Şu anda baktığınızda bütün dünyada futbolcular üzerine bine yüklerden dolayı şikayetçi, aynı şikayetleri sezon başı söyledim. Milli oyuncuların dinlenememesini söyledim. Daha oyuncular geldikten 1 hafta sonra Süper Kupa maçı koyuldu yani. Transfer dönemi falan geç bitiyor. Bunlar geciktiği sürece kazalar olabiliyor."

Okan Buruk: "Maç temiz geçti, hakem maçı iyi yönetti. Maçtan sonra olay olmadan ayrılacağız."

Hocam adam maçın ırzına geçti, gözünü sevdiğim ne gerek var şimdi böyle söylemeye?

Sırf verdiği penaltı facia lan. Lisansını yırtıp atsalar ciğerim soğumaz.

Konuş hoca, bugün sahada sokuş vardı de.

Hakem fenerli futbolcularin gönlünü yapmaktan helak oldu, olmayan fauller çaldı, penaltı olayı dis basında alay konusu oldu , hakem iyi demek Galatasaray'a zarar vermektir.!!!

Rahat maç oldu ama Sara ve Torreira'yi oyundan alması hataydı bana gore.

Hocan yuruyedur nuri ve okan hocam ülke futbolunun elmas hocaları dir

Geri
Üst Alt