Bu isler boyle burasi Galatasaray
Elestiri bizim kulturumuzdur
Ayrica saflarina katildim diyorum
Gitme sana muhtaciz demiyorum
Eleştiri başka bişey, aşağılamak hakaret etmem alaya almak başka bir şey. Senin söylediğin şeyleri antuda söylemiyorlar. En fazla yerden bitme diyorlar
1 - Okan buruk bu isten siyiramaz Tum kanat oyuncularini teker teker harcayan kusturen hoca ilk kotu sonucta medyaya malzeme olur
Devre arasini gorecegini zannetmiyorum
2 - Bu kadro kadikoydd 5 yer gelir mis gibi
3 - Okani gunahim kadar sevmem
4 - Futbol kagit ustunde oynanan bir oyun degildir Hoca okan buruk oldukca hic bir kupada ilerleyemez
5 - Dahiyane hocamiz tutusmus vaziyette maliyetli oyuncu istiyordur anladi kendi kellesi gidecek
6 - Noldu Okan 8 numara isterken taraftar bizimle tas tas geciyordun 12 kisimi oynucaz diye bizim taraftar futbolu hocadan iyi biliyor temel sorunda bu aslinda hoca futbolu teknigi taktigi bilmiyor
7 - ben ilk goreve gelirkende istemedim burda mesajlarimda var bonservissiz emre abisiyle gidisi sonra besiktasa donusu basari var diye sustuk Sevmek zorunda degilim Bu adam sinsi bakin gorun gorevden ayrilsin neler cikacak...
8 - Iyice rezil kepaze edecek bizi
9 - Multeci kampina cevirdi takimi egosu yuzunden
10 - Hainler bari bir iki adam alinda okan kovulunca yeni gelen hoca devre arasina kadar idare etsin
11 - Bence iyi hoca degildi Erden Timur en iyi kadrolari verdi eline Maaslari zamaninda odedi Oyuncularla birebir ilgilendi Floryaya huzuru getirdi Zaten ondan sonrasi cok kolay Iyi hoca olsa iki senede bir taktiksel basari gorurduk bir set oyunu gorurduk Tek basarisi icerde disarda fenere 3 atmak...
12 - Ohooo okan bu oynatsinda gorelim beli donmeyen abdulkerim 45 kilo jelert ilemi oynatacak zaten vadesi doldu 6. hafta kovulur
13 - En buyuk sorumlu o ve onun boyundan buyuk egosudur once hoca kovulmali
14 - Bu hoca haindir. Cidden bu adam net haindir
15 - Ya bu okan bize hoca olacak adam degil erden timur aldi yapti etti bunu hoca yapti
16 - Hoca mi nerde ben goremiyorum
17 - Az kaldi surda 6. haftaya okanin boyunun olcusunu goruruz dayak ata ata yenecekler adamlar bizi sonra istifa sesleri yukselir
2-11-15-17 çok komikmiş hakkaten