GSC Haber Okan Buruk: "Maçlara hazırlanırken stres ve baskı var"

Okan Buruk: "İki buçuk senedir oynadığımız bir oyun vardı. Bu oyunun altına düşmeye başladık. Eski agresifliğimiz yok. Daha çok pozisyon verdik, daha çok gol yedik. Bunu tamir etmemiz gerekiyor.Elimizde 2 forvet var. Hangi sistemde oynayacağız? Takımın gidişatı belirleyecek."

E plajlarda kumda gezdirdin ya topçuları toprak steslerini alamamış mı

Oyuncuların üzerinden stresi ve baskıyı alıp bunu sen yöneteceksin lider olarak hocam. Ayrıca bunu neden malzeme ediyorsun medyaya? Ne lüzum var şimdi bu söylemlere. Önümüze bakacağız vs de geç. Baskı, stres her seviyedeki maçlarda var. Kimse rahat maç oynamıyor.

sen hoca olsan

hocalık yaparsın

yaptığın tek şey

konuşmak

Okan Buruk: "İki buçuk senedir oynadığımız bir oyun vardı. Bu oyunun altına düşmeye başladık. Eski agresifliğimiz yok. Daha çok pozisyon verdik, daha çok gol yedik. Bunu tamir etmemiz gerekiyor.Elimizde 2 forvet var. Hangi sistemde oynayacağız? Takımın gidişatı belirleyecek."
Ben de bilmiyorum ne oynayacağımızı demiş yani

vallahi kendini kaybetmiş sezon nasıl bitecek okanla allah sabır versin

hoca ben stresle baş edemiyorum demiş

Daha çok şikayet ediyor gibi. Sen düzelteceksin bunları yahu!

Ben de bilmiyorum ne oynayacağımızı demiş yani
Bunun bişeyden anladığı yok yav.
Hoca takımın gidişatını belirlemek için vardır gidişata uymak için değil.
Plansız.. programsız..
Takımın gidişatını niye bozdun geçen hafta da 2 puan bıraktık diye sormak lazım da soru cevabını değerli gördüğün insana sorulur

Rezalet açıklamalar ya inanılır gibi değil.

Takımın gidişatı derken

Orayı daha da açıklarsan seviniriz Okan beyyy

Sonuçta bu takımın td'si sensin ya hani

Sayende olustu bu stress. Senin "taktigin" yuzunden takim stress hissediyor olabilirmi?

Yok bu sefer beğendim açıklamalarını en azından gülmedi yüzünde bir mahcupluk ve tedirginlik hissi var görmek istediğim şey buydu, canım hocam puan kaybedebilirsin kötüde oynatabilirsin ama yeterki gülme şu surat ifadesini sezon sonuna kadar devam ettir ben razıyım

:asd: oyuncular hocayı dinlemeyip kendi kafasına göre uzun top atıyorlar demek
Benim anlamdığım arkadaş oyuncular keyfinden uzun top atmıyor.
defans oyuncuları top atacak adam bulamıyor.Varsada o topu sırtı dönük alarak pas verecek öne doğru gidecek adam yok.Kanat orta saha hiç farketmiyor topu alan geriye dönüyor.Nasıl olacak mecbur uzun top atıyorsun.

Buna çok oyuncu almayacaksın, çok alternatifli kadro kurmayacaksın. Kafası karışıyor, herkesi oynatması gerektiğini düşünüyor; sistemi bozuyor, çorba ediyor. Buna 13-14 kişilik kadro vereceksin, bütün sezon oynuyorsun.

hiç güven vermiyorsun artık. kenarda bi değişik röportajda bi değişik davranıyorsun. aloooooooo puan olarak önde olan takım sensin ne baskısı ne stresi... verirsek şampiyonluğu senin yüzünden vereceğiz bu kesin.

Uzun top konusunda "Söylüyoruz, anlatıyoruz, yine yapıyorlar" demiş.
Oyuncuların seni dinlemiyorsa nasıl olacak bu iş?

Geri
Üst Alt