GSC Haber Okan Buruk: "Maddi anlamda ve hiçbir şeye bakmadan çok önemli oyuncular gelecek"

Bu bir teknik direktör için çok çok büyük bir demeç

Umarım 1 şubatta bu lafın altında kalmazsın hocam

Kötü zamanlarda açıklama yapması engellenmeli felaket saçmalıyor

Okan Buruk'un şımarıklık;

images.webp

Kulübe dinamiti koyup tüm kaynağı kurutana kadar rahat etmeyecekler anlaşıldı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaptığı açıklamalar çok büyük oyuncular ile ilgilenildiğini söylüyor ama çıkan isimler pek öyle değil gibi

Baba bana ne zaman bilgisayar alacaksın?
Maddi anlamda hiçbir şeye bakmadan çok önemli bir bilgisayar gelecek

Baba noldu bilgisayar işi (1 hafta sonra )
Çalışmalarımız devam ediyor , Amazon‘dan bakıp fiyat sordum

Baba şunu alsan yeterdi ( rtx 3060ti ..)
Evet listemiz dahilinde ama daha iyisini almaya çalışıyoruz

Sürekli para harcamak zorunda mıyız hoca? Neden mesela yedeklerin durumu içler acısı?

Kalitesiz adamlar mı? Yoksa yedekte kalan her oyuncunun patatese bağlamasının, altyapıdan bir genç bile çıkmamasının sebebi siz olabilir misiniz?

Biz bu Kaan ve Kazım ile Bayern maçına çıkıp takır takır oynamadık mı mesela? Şimdi Fethiye maçında bile sırıtıyorlar. Ahmed geçen yılın flaş takımlarından birini sırtlayan çocuktu.

Oyunculara kızıyoruz da Ahmed çok iyi bir Başakşehir maçı geçirdi. Sonra ne bekleriz? Forma süresi almasnı değil mi? Öyle olmuyor. Paşa maçında yedek başladı ve 86. dakikada anca oyuna girdi. Yine de 88. Dakikada 3. Golde topu kapıp hızlı atak başlatan katkıyı yaptı. Trabzon maçında bu sefer 79. Dakikada oyuna girdi. 2 dk sonra yine golün içerisinde. FB maçında yine işler rezalet gitmesine rağmen 79. Dakikada oyuna girdi.

Şimdi gel bu takımda yedek oyuncuları motive tut, futbola hazırla. Forma adaleti yok ki. Adam biliyor ne yapsa da forma süresi artmıyor. Böyle bir takımda yedeklerin patatese bağlamasından normal bir şey yok

Olm hepiniz iyi isimler istiyorsunuz

Görüyoruz nöbette şunu bunu getirin diye

Fener 30 sıkıp Gendo alıyor

Şampiyonluk görmeyen ŞL geliri olmayan kulüp bizden çok harcayınca sorun yok

Biz harcayınca sorun etmeyin

Madem Okan’a transfer yapılmasın

Niye nöbette yazıyorsunuz sürekli

Hepsi de Mahasabe Uzmani..!

DENGE nedir biz bilmeyiz.. 😌

Olay transfer değil diye kaçıncı defa söyleyeceğiz burada renktaş

Olay Okan'ın yetersizliği, adaletsizliği, teknik ve taktik bilgisinin sınırlı olması vesaire...

Neden anlaşılmıyor ki bu

Okan'ı korumaya geçen herkes bunları pas geçiyor ve ezbere konuşuyor anlamadım gitti

Adam yetersiz işte daha ne olmalı bunu anlamanız için

Özet: Şuan tutuştuk panik transferi yapacağız.

Okan bu kadar arkasında duruyor Kavukçu ve yönetimin ama acaba 2-3 kötü sonuçta onlar Okan'ı koruyabilecek mi bilemiyorum.

Sorun zaten transferden ziyade her şey. 150 milyon harcandı yazın ortada halen bir şey yok.

Üç tane direkt 11 oynayacak adam alsak kafadan üç tane 11 seviyesi yedeğimiz de olacak. İki de 23 yaş altı potansiyelli yabancı tamamdır.

Olay transfer değil diye kaçıncı defa söyleyeceğiz burada renktaş

Olay Okan'ın yetersizliği, adaletsizliği, teknik ve taktik bilgisinin sınırlı olması vesaire...

Neden anlaşılmıyor ki bu

Okan'ı korumaya geçen herkes bunları pas geçiyor ve ezbere konuşuyor anlamadım gitti

Adam yetersiz işte daha ne olmalı bunu anlamanız için

Okan eğer adaletsiz bir hoca olsaydı bugün ne Barış olurdu ne Yunus.

Teknik taktik bilgisi sınırlı, senin düşüncen bu. Neye göre? Kime göre? Sana göre sınırlı ok anladım bunu.

Okan’ı korumuyorum. Yaptığınız yorumlarda fikri takip rica ediyorum.

Ben diyorum ki, şampiyonluk ve ŞL görmeyen takım senden çok harcıyor. Veya en az seninle eşit harcıyor.

Bu takım da harcayacak doğal olarak.

Yemin ederim şunu sadece demeçlerinin tutarsızlığından kovarım veya madem Eylül ayında kadrom geniş kimi oynatacağım zorlanacağım dedin o zaman transfer yok derim.

çok önemli oyunculardan ziyade sanki bizim sorunumuz daha çok antrenman sahasında çözülecek gibi hocam. set hücumu , duran top savunması , takım savunması vs lazım değil mi? oyuncu gelince ne değişecek ki? ben demiyorum ki oyuncu lazım değil, tabi ki ihtiyacımız var ama asıl problem antrenman sahası.

Geri
Üst Alt