GSC Haber Okan Buruk: "Maddi anlamda ve hiçbir şeye bakmadan çok önemli oyuncular gelecek"

Allah Allah elit oyuncu almak zaman alıyormuş ha. Yahu fener yenilgisi olmasa, oturdukları yerde facetime ile ayın 28 ine kadar laylaylom takilacaklardi. Yeni gelecek elit oyuncular, en azından sezon sonuna kadar diri ve etkili olurlar. Diğer sene ise patır patır fiziken dökülürler. Bakalım gelecek oyuncular ile ne gibi bir denemeler yapıp bize sinir krizi geçirtecek.

soru: ghendouzi elit oyuncu mu?

cevap evet ise; bak fb alabiliyormuş demek ki. süper kupaya da yetiştirdi hatta adam golünü de attı.

cevap hayır ise; gelen oyuncu ghendouzi'den iyi mi kötü mü, gelince göreceğiz.

Gotunu dayamış yönetime. Kovulmamak için onları kolluyor. Şaka gibi açıklamalar

Okan Buruk: (İcardi hakkında) "Çok iyi bir Trabzonspor maçı oynadı. Ondan önce ligi gol atarak bitirdi. İyi durumda ve fiziksel performansı yükselten, fiziksel olarak da onu sahada tuttum 90 dakika. Çabaladı, benim açımdan iyi performansla günü bitirdi. Performansından memnunum."

Daha ne diyim ki artık

Rotasyona elit oyuncu alamazsın. Önce rotasyon için birkaç transfer yap, kulübeni güçlendir sonra bir tane de elit oyuncu bakarsın orta sahaya.
Ustat hasılat rekoru kirdigimiz gelirlerin tavan yaptigi dönemde niye azla yetinelim. Bu adamlar osimheni alarak benim hayallerimin ötesinde bir yere getirdiler GSYİ ben o seviyeyi gördüm ve daha fazlasını istiyorum artık. Taraftarın vizyonunun biraz demode kaldığını düşünüyorum. Bırak abi alsinlar işte Lookman Fofana falan. Kaç defa daha gelcez dünyaya. Kaç defa daha böyle bir GS izlicez

Senin elit takıntın bizi batıracak. Ftye senin elindekinin çeyreği verilmedi. Hatta verem hainoglu baris boey ftnindi. Şu oyuncuyu takıma kattım desen yok. Bu sene alt yapıdan iki üç oyuncu takıma almaliydin. Tabi sen orta saha istemiyorum dediğin için her maç diken üstünde. Haliyle alt yapıdan oyuncuya güvenip oynatamiyorsun. Ftnin ne kadar dasdasli teknik adam olduğunu varın buradan anlayın. Kapatın bari altyapıyı. Scout transferi desen yok. Yavv her şey bi kenara rodrigo bize patır patır sallarken 18 yaşındaydı. Pedri bizi elerken 18 yaşındaydı. Sorun var ciddi manada

Ustat hasılat rekoru kirdigimiz gelirlerin tavan yaptigi dönemde niye azla yetinelim. Bu adamlar osimheni alarak benim hayallerimin ötesinde bir yere getirdiler GSYİ ben o seviyeyi gördüm ve daha fazlasını istiyorum artık. Taraftarın vizyonunun biraz demode kaldığını düşünüyorum. Bırak abi alsinlar işte Lookman Fofana falan. Kaç defa daha gelcez dünyaya. Kaç defa daha böyle bir GS izlicez
Yahu aldığın her oyuncu elit olsun diye bir kural yok ki zaten yapamazsın. Her oyuncun Osimhen seviyesinde olamaz, öyle bir paran yok. Orta sahaya elit bir oyuncu al, sol stoper, kanat ve santrafora da genç ve potansiyelli oyuncu al oldu bitti. Genç derken çömez oyuncu demiyorum. Taraftar bunu istiyor. İlk 11 anlamında ciddi bir sıkıntımız yok. Asıl sıkıntımız yedek kulübesi bomboş.

Bari genç oyuncu çıkarsaydı veya elde olanları kullanabilseydi, özellikle bu konuda fecaat durumda. Genç bir topçu olsam gelmek istemezdim. Tabii genel bir sorun var. Fazla dağınık ve elindeki tecrübe süregelenki gibi onu kurtarabilecek mi göreceğiz.

Ne kadar harcarsan takımı o kadar eksik kalıyor bu adamın. Bir 100 milyon daha harcasan gelecek sezon biraz daha eksik kalır kadro. Çünkü transferleri tutmuyor adamların. Ya da bir şekilde geriye gidiyorlar. Kötü idmandan mı, taktikten mi neyse artık.

Batırmadan yolları ayırmak gerekiyordu kendisiyle ve dahi yönetimle. Kulübün en bolluk dönemini şu adamlarla boşa harcamış olmamız çok üzücü.

Ne kadar harcarsan takımı o kadar eksik kalıyor bu adamın. Bir 100 milyon daha harcasan gelecek sezon biraz daha eksik kalır kadro. Çünkü transferleri tutmuyor adamların. Ya da bir şekilde geriye gidiyorlar. Kötü idmandan mı, taktikten mi neyse artık.

Batırmadan yolları ayırmak gerekiyordu kendisiyle ve dahi yönetimle. Kulübün en bolluk dönemini şu adamlarla boşa harcamış olmamız çok üzücü.

Tek korkum htalks denen eleman bir yayında şey demişti bir sabah aniden bir tane saçına ak düşmüş yabancıyı montla tesislerde ağzında düdükle görürseniz artık bugunleri çok ararsınız diye buna benzer bir şeydi sanırım, yani Ersun yanal gibi bir herife şampiyonluk yaşatan mancini gördü bu gözler tek korkum bu yoksa okan hoca bence de artık değişmeli kim gelecek sorusu kafamı çok kurcalıyor.

Insanı o kadar yoruyorsun ki hocam gerçekten hiç şevkim falan kalmadı.

bu kadar butce harciyorsan bu kadar butceli takimlar gibi avrupada basari yapacaksin yoksa kulube kepenk kapattran hoca olarak tarihe gececeksin

Geri
Üst Alt