Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.298
- 30.131
- 1.988
Alper admin yarın çıkıp elit üyeler alacaz dese napardiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük konusmus hoca. Sana kac kere diyoruz bu yönetime güvenme anlamiyorOkan Buruk: "Transfer olacak.. Maddi anlamda hiçbir şeye bakmadan Galatasaray'a çok önemli oyuncular gelecek."
Rotasyona elit oyuncu alamazsın. Önce rotasyon için birkaç transfer yap, kulübeni güçlendir sonra bir tane de elit oyuncu bakarsın orta sahaya.Elit oyuncu almaya çalışıyor beğenmiyorsunuz. elit oyuncu almak kolay mı sorarim
Hoca bu konuda kendini sorguluyor mu acaba ? Sanmıyorum.Sıkıntı su, gelende geri gidiyor. Kendisi hırslı olmayan, kendi başına çalışmayan her oyuncu geriye gidiyor istisnasız.
Ustat hasılat rekoru kirdigimiz gelirlerin tavan yaptigi dönemde niye azla yetinelim. Bu adamlar osimheni alarak benim hayallerimin ötesinde bir yere getirdiler GSYİ ben o seviyeyi gördüm ve daha fazlasını istiyorum artık. Taraftarın vizyonunun biraz demode kaldığını düşünüyorum. Bırak abi alsinlar işte Lookman Fofana falan. Kaç defa daha gelcez dünyaya. Kaç defa daha böyle bir GS izlicezRotasyona elit oyuncu alamazsın. Önce rotasyon için birkaç transfer yap, kulübeni güçlendir sonra bir tane de elit oyuncu bakarsın orta sahaya.
Yahu aldığın her oyuncu elit olsun diye bir kural yok ki zaten yapamazsın. Her oyuncun Osimhen seviyesinde olamaz, öyle bir paran yok. Orta sahaya elit bir oyuncu al, sol stoper, kanat ve santrafora da genç ve potansiyelli oyuncu al oldu bitti. Genç derken çömez oyuncu demiyorum. Taraftar bunu istiyor. İlk 11 anlamında ciddi bir sıkıntımız yok. Asıl sıkıntımız yedek kulübesi bomboş.Ustat hasılat rekoru kirdigimiz gelirlerin tavan yaptigi dönemde niye azla yetinelim. Bu adamlar osimheni alarak benim hayallerimin ötesinde bir yere getirdiler GSYİ ben o seviyeyi gördüm ve daha fazlasını istiyorum artık. Taraftarın vizyonunun biraz demode kaldığını düşünüyorum. Bırak abi alsinlar işte Lookman Fofana falan. Kaç defa daha gelcez dünyaya. Kaç defa daha böyle bir GS izlicez
İlk 11'e oyuncu alınca zaten halihazırda ilk 11 oynayanlar yedeğe geçeceği için yedek kulübesi de zenginleşmiş oluyor.Rotasyona elit oyuncu alamazsın. Önce rotasyon için birkaç transfer yap, kulübeni güçlendir sonra bir tane de elit oyuncu bakarsın orta sahaya.
Ne kadar harcarsan takımı o kadar eksik kalıyor bu adamın. Bir 100 milyon daha harcasan gelecek sezon biraz daha eksik kalır kadro. Çünkü transferleri tutmuyor adamların. Ya da bir şekilde geriye gidiyorlar. Kötü idmandan mı, taktikten mi neyse artık.
Batırmadan yolları ayırmak gerekiyordu kendisiyle ve dahi yönetimle. Kulübün en bolluk dönemini şu adamlarla boşa harcamış olmamız çok üzücü.
Doğru diyorsun da örneğin Lookman alıp Barış veya Sane'yi kesebileceğimizi zannetmiyorum. Ha Barış satılır Lookman alınır o ayrı.İlk 11'e oyuncu alınca zaten halihazırda ilk 11 oynayanlar yedeğe geçeceği için yedek kulübesi de zenginleşmiş oluyor.