- 1 Ağustos 2009
- 45.026
- 43.668
- 4.258
keramettin admine şikayet ettim yakında mıhlanırAdam evliliğin keramkerameyini merak ediyor. Yardımcı ol herife
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keramettin admine şikayet ettim yakında mıhlanırAdam evliliğin keramkerameyini merak ediyor. Yardımcı ol herife
Nelerle geliyordum ki renkttaşHeh soyle, bunlarla gel bize Baris![]()
Bence hoca da tanımıyor ondan anlatmaya gerek yok diyorOkan Buruk:
"Sergio Oliveira'yı anlatmaya gerek yok. Ayakları düzgün, dikine oynayabilen kaliteli bir oyuncu."
Begenmiyon muBence hoca da tanımıyor ondan anlatmaya gerek yok diyor
çikaldau koşmuyordu ama morutan ilk geldiğinde böyle değildi, koşuyordu hareketliydi, top çeviriyordu.Biz bu Cicaldau ve Morutan'a nasıl bu paraları bayıldık. Hala aklım almıyor. Dikine oynama konusunda çok başarısız ikisi de, velev ki genel anlamda da çok yetersiziz bu konuda. Bu arada Okan hocanın farkındalığı %90 civarında herhalde. Çıkıp direkt düşüncelerini söylemesi ayrı güzel.
O da ayrı bir konu tabi. Yunus'un bizde istenmediği zamanlar aklıma geldi. Biraz pişmesi lazım belkide. Kiralık verilebilir.çikaldau koşmuyordu ama morutan ilk geldiğinde böyle değildi, koşuyordu hareketliydi, top çeviriyordu.
Okan Hocam dikine oynamaya kafayı takmış, inşallah bizi bu geride al ver Muslera ya geri dön oyunundan kurtaracakOkan Buruk:
"Sergio Oliveira'yı anlatmaya gerek yok. Ayakları düzgün, dikine oynayabilen kaliteli bir oyuncu."
Öyle istiyorsakOkan Hocam dikine oynamaya kafayı takmış, inşallah bizi bu geride al ver Muslera ya geri dön oyunundan kurtaracak
musleranın topu eline alıp rakip savunma iyice yerleşene kadar beklemesi ve topu taca dikmesi olayını da çözer umarım. önceki dönemden kalma saçma alışkanlıklar hala mevcut futbolcularda.Okan Hocam dikine oynamaya kafayı takmış, inşallah bizi bu geride al ver Muslera ya geri dön oyunundan kurtaracak
bu çok önemli. yıllardır çok çektik şu oyundan.Okan Buruk:
"Geri pas çok yaptık. Bundan memnun değilim. Daha fazla dikine oynamalıyız."