Okan Buruk: "Mevcut kadromuzda dikine oynamayı en iyi Hamza Akman yapıyor"

musleranın topu eline alıp rakip savunma iyice yerleşene kadar beklemesi ve topu taca dikmesi olayını da çözer umarım. önceki dönemden kalma saçma alışkanlıklar hala mevcut futbolcularda.
Okan hocam başakşehirde volkan babacan ı takımdan kesip mert i oynamıştı.
Muslera kafayı değiştirmezse yedek kalır efsane mefsane dinlemez

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

orta sahada oynayan süperstarlara tokat atmis adeta

bu genç çocuklar uçar kaçar mı bilmem ama izlediğimde terime ve torrente çok sövdüm

ulan hiç mi utanmadınız koca sezon şu çocukların kesip attığı tırnak olamayacak adamları oynatırken

2 yıl kontratı kalmış,onu uzatalım derhal.

Senin hoca olarak gelmene öyle aman aman olumlu bakmiyordum baslarda ama olur da bu sezon Hamza'yi takima monte edersen benim gözümde bu sana kocaman bir arti olarak döner. Hamza icin söyledikleri ümit veriyor. Umarim sacma sapan bir takima kiralamazsiniz su cocugu. EPL'de oynamiyoruz burasi Süper Lig, gayet süre bulabilir bizim takimda bu sene.

Baska bir konu ise Ömer Bayram veya Ogulcan gibi hic bir faydasi dokunmayan yetersiz adamlar. Bunlarin süre buldugu ve böylece genclerin olasi oynama süresinden caldiklari her dakika icin sana söverim simdiden belirteyim.

Okan’ın teknik direktör olduğunu bilmesem vallahi bu herif kahin derdim.

Nokta tespitler yapmış.

9 Temmuz'da bunu söyleyip 19 Agustos'ta ligde bizim adimiza agit üstünde 2.deplasman olan Ümraniyespor macinin kadrosuna Hamza'yi almamasi ilginc. TFF'den arastirdigim kadariyla hic bir milli takim kadrosuna alinmamis. Basin toplantisinda sorulmasi gerekiyor.

Edit: Yanlis anonsmus, gözden kacmis benim. Milli takimdaymis.

Son düzenleme:
9 Temmuz'da bunu söyleyip 19 Agustos'ta ligde bizim adimiza agit üstünde 2.deplasman olan Ümraniyespor macinin kadrosuna Hamza'yi almamasi ilginc. TFF'den arastirdigim kadariyla hic bir milli takim kadrosuna alinmamis. Basin toplantisinda sorulmasi gerekiyor.
yedekte de mi yok? oha

yedekte de mi yok? oha
U19 Milli Takım kampındaydı, bu yüzden kadroda yok galiba;

U19 Milli Takım kampındaydı, bu yüzden kadroda yok galiba;

haydaa

Geri
Üst Alt