mika ve suan hali hazir da olan avrupa liglerindeki diger kimi gurcu yeteneklere vakti zamaninda farkli baslikllarda deginmistim nacizane.
kendisi disinda , napoli li kvara dan valencia'li kaleciye . bu yetenekleri one cikmadan kapmamiz gerektigini bu gibi ornekler de oldugu gibi bildim bileli yetenek konusu ozelinde yillardir yinelerim . menseler fark etmeksizin .
yillardir degismeyen bir paradoks vardi, neyseki son donemde kismen kirildi ;
asya dan futbolcu mu alinir, gurcu, g korelii,japon vs den oyuncu mu cikar. vs vb . ezber , basma kalip ,malesef nitelik ve nicelikten yoksun yorumlarii tvde,sanal portal twit,youtube, sozluklerde ve forumda denk geldigimden oldum olasi anlam veremezdim .
keza 1.ligden gelen sara icin de sevgili
@Aras Şimşek haberler daha tazeyken, detayli ,vidyolu yorumlar yazmisti, bende o donem nacizane kendisine dair daha gerilerden *brezilya doneminden bugune olan nacizane gozlemimi yazmistim ilgili kimi basliklarda. bendeki izdusumu depor'un djalminha, mauro silva'yi kaptigi gibi, bizde sara'yi kapacagiz vurgu'm da mevcut bugune gelindiginde tarafli tarafsiz izleyenler nezninde taslarin yerine oturdugunu herkes gozlemlemistir zannimca .
.tum bunlar goreceli elbette .
velhasil, mika da dogru prototip bir oyuncu. ancak, soru su ;
bizim icin elzem bolge oncelikli bu mevkii mi . . .
nacizane dusuncem ; defans blogu guclendirilmeden ve dahasi sara ve lucas'in sezonun 2.yarisi baglaminda dinlendirilmeleri babinda YEDEK bolgeye mutlak takviye yapilmasi konusundaki gorusum tazeligini koruyor.
@Onur Adıbelli ,
@Hayri Cund
saygi ve selamlar .