Okan Buruk: "Mikautadze’yi 3 senedir takip ediyoruz"

ne lokomotifi ? resmen el freni olmuştu icardi. ismine aldığı paraya bakarak yedek tutamıyorduk işte.
iyileşirse talibi çıktığı anda zarar etmeden satılıp yerine alternatif bir premier lig forveti alınmalı
Ali Koç üyelik açmış forumda.

Dybala- Kabore- Kolo Muani - Skriniar?

Okan Buruk: "Bir şey yapıyorsak gizli gitmesi gerekiyor. Oyuncu ismiyle konuşmayacağım. Beni rahatsız ediyor. Her şey çok açık yapılmamalı, böyle olunca Galatasaray daha çok para harcamak zorunda kalıyor. İsimler üzerinden gitmeyelim lütfen."
Bu kaboreden iskillenirim arkadaş. Adam 50 yerde kiralık oynamiş

Bu kaboreden iskillenirim arkadaş. Adam 50 yerde kiralık oynamiş
City bu cocugu 19 yasindayken 4.5 milyon euroya aliyor, tabi o kadroya girememesi normal ama gelisimi icin kiralik gonderiyorlar her sezon. Lakin her sene farkli bir takima gonderilmesi de pek tutmadigini gosteriyor bana yoksa elin adami ya parayi basip alirdi ya da City kendi takiminda denerdi. Alirsak zaten kiralik denemeliyiz.

ben kendisini 2021 afrika kupasinda izlemis ve *turnuva *ozelinde begenmistim nacizane .
o gunden bugune cikarimim ; kulup degilde milli takim maclarinda alameti farikasi ortaya cikan bir yetenek oldugu .
<- ki , -> dedigim kupa da ; turnuvanin en iyi genc oyuncusu secilmisti .

burkina faso nun turnuva da ataklari cogunlukla kendisinin oldugu ve kendi uzerinden agirlikliiydi .nitekim basarili da oldular turnuvayi ilk 4 de bitirmislerdii surpriz sekilde. hafizam yanitlmiyorsa,kabore 3 asistle turnuvayi kapamisti .

nazarimda, bolgesi ozelinde kendisiyle beraber turnuva da one cikan isimler ; hakimi , sengalli boune sarr en cok dikkatimi cekenlerdi . zaten hakimi ismini tartismaya gerek yok, mevkisi ozeliinde dunya futbolunda en iyilerden .
sarr da ,turnuva da neredeyse tum maclarda oynadi finalde de penaltilarla misiri gecip kupaya uzandilar.

kabore ozelinde , turnuvadaki cikisi benim adima da surpriz olmustu .
sonrasini kulup baz'inda getirememesi kariyeri adina handikap gorunumunde .

.boey familyasindan .

saygi ve selamlar .

Birak yalani hoca , avrupa kupasindan once boyle bir topcunun varligindan haberin bile yoktu

Sara alinirken burda hep savundum bin tane laf edildi 18 milyon eder mi ?

Yok Championshipsten oyuncu alinirmi bu paralara verilir mi

Iste bu mikautadze tam o paralar verilecek adam zarar etme imknanin sifir 20 22 ne veririsen ver al gel zaten en az 2 katina satarsin

Cok degisik tahmin edilemeyen degisik meziyetlere sahip adam kac para verilse itiraz etmem iki maca ciksin az bile demeye baslar bizim yorumcular

mika ve suan hali hazir da olan avrupa liglerindeki diger kimi gurcu yeteneklere vakti zamaninda farkli baslikllarda deginmistim nacizane.
kendisi disinda , napoli li kvara dan valencia'li kaleciye . bu yetenekleri one cikmadan kapmamiz gerektigini bu gibi ornekler de oldugu gibi bildim bileli yetenek konusu ozelinde yillardir yinelerim . menseler fark etmeksizin .

yillardir degismeyen bir paradoks vardi, neyseki son donemde kismen kirildi ;
asya dan futbolcu mu alinir, gurcu, g korelii,japon vs den oyuncu mu cikar. vs vb . ezber , basma kalip ,malesef nitelik ve nicelikten yoksun yorumlarii tvde,sanal portal twit,youtube, sozluklerde ve forumda denk geldigimden oldum olasi anlam veremezdim .

keza 1.ligden gelen sara icin de sevgili @Aras Şimşek haberler daha tazeyken, detayli ,vidyolu yorumlar yazmisti, bende o donem nacizane kendisine dair daha gerilerden *brezilya doneminden bugune olan nacizane gozlemimi yazmistim ilgili kimi basliklarda. bendeki izdusumu depor'un djalminha, mauro silva'yi kaptigi gibi, bizde sara'yi kapacagiz vurgu'm da mevcut bugune gelindiginde tarafli tarafsiz izleyenler nezninde taslarin yerine oturdugunu herkes gozlemlemistir zannimca .

.tum bunlar goreceli elbette .

velhasil, mika da dogru prototip bir oyuncu. ancak, soru su ;
bizim icin elzem bolge oncelikli bu mevkii mi . . .

nacizane dusuncem ; defans blogu guclendirilmeden ve dahasi sara ve lucas'in sezonun 2.yarisi baglaminda dinlendirilmeleri babinda YEDEK bolgeye mutlak takviye yapilmasi konusundaki gorusum tazeligini koruyor.

@Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

kulübün vizyonu forumun bile çok önünde şaşırtıcı bir gelişme. DursuN OuzBeq sen ne yaptın bu kulübe hangi seviyedeyiz böyle!!

Iste bu mikautadze tam o paralar verilecek adam zarar etme imknanin sifir 20 22 ne veririsen ver al gel zaten en az 2 katina satarsin

Cok degisik tahmin edilemeyen degisik meziyetlere sahip adam kac para verilse itiraz etmem iki maca ciksin az bile demeye baslar bizim yorumcular
Kesinlikle doğru misal ,sara yerine wendeli almış olsak belki faydalanacaktik ama kuvvetle muhtemel elimizde patlayacakti adam zaten kariyer kaygısı yok ama sara roportajlarinda sürekli milli takım deyip duruyor
Mika içinde bence 20 verilir adamın altyapısı lyon zaten yani ve yaşı genc biraz ucl de parlasa birkaç skor yapsa avrupada zaten talibi çıkar
Ama dybala talisca gibi adamları alırsan senelik 10 milyon maaşla +30 yas tabuta çivi çakmış olursun
Yaşlı oyuncu ancak ve ancak mertens gibi griezman gibi iş ahlakı olan oyuncular alınabilir onun dışında at çöpe hepsini

mika ve suan hali hazir da olan avrupa liglerindeki diger kimi gurcu yeteneklere vakti zamaninda farkli baslikllarda deginmistim nacizane.
kendisi disinda , napoli li kvara dan valencia'li kaleciye . bu yetenekleri one cikmadan kapmamiz gerektigini bu gibi ornekler de oldugu gibi bildim bileli yetenek konusu ozelinde yillardir yinelerim . menseler fark etmeksizin .

yillardir degismeyen bir paradoks vardi, neyseki son donemde kismen kirildi ;
asya dan futbolcu mu alinir, gurcu, g korelii,japon vs den oyuncu mu cikar. vs vb . ezber , basma kalip ,malesef nitelik ve nicelikten yoksun yorumlarii tvde,sanal portal twit,youtube, sozluklerde ve forumda denk geldigimden oldum olasi anlam veremezdim .

keza 1.ligden gelen sara icin de sevgili @Aras Şimşek haberler daha tazeyken, detayli ,vidyolu yorumlar yazmisti, bende o donem nacizane kendisine dair daha gerilerden *brezilya doneminden bugune olan nacizane gozlemimi yazmistim ilgili kimi basliklarda. bendeki izdusumu depor'un djalminha, mauro silva'yi kaptigi gibi, bizde sara'yi kapacagiz vurgu'm da mevcut bugune gelindiginde tarafli tarafsiz izleyenler nezninde taslarin yerine oturdugunu herkes gozlemlemistir zannimca .

.tum bunlar goreceli elbette .

velhasil, mika da dogru prototip bir oyuncu. ancak, soru su ;
bizim icin elzem bolge oncelikli bu mevkii mi . . .

nacizane dusuncem ; defans blogu guclendirilmeden ve dahasi sara ve lucas'in sezonun 2.yarisi baglaminda dinlendirilmeleri babinda YEDEK bolgeye mutlak takviye yapilmasi konusundaki gorusum tazeligini koruyor.

@Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .
Hoca belli ki bu adamı Mertens'in yerine düşünüyor uzun vadede, ama ben olsam o işi sezon sonuna bırakırdım şahsen. Stoper, sağ bek ve alternatif 6/8 oyuncu daha elzem şu an.

Katılıyorum da. Bizim izleme ekibi 10 tane bonservisli adam aldıracaksa 3 tane 20lik 3 tanesi 12lik 2 tanesi 8lik 2 tanesi de 3lük olsun. İyi oyuncu bulmak için hep 20 mi harcayacaksın böyle bir para yok

Katılıyorum da. Bizim izleme ekibi 10 tane bonservisli adam aldıracaksa 3 tane 20lik 3 tanesi 12lik 2 tanesi 8lik 2 tanesi de 3lük olsun. İyi oyuncu bulmak için hep 20 mi harcayacaksın böyle bir para yok
Harcayacaksin baska yolu yok yada muthis bir scoutun veya klup caziben olacak

Simdi 3 senedir takip ediyoruz diyor okan hoca fransa 2 den beri ozaman neden almadik fransa 2 den cunku oyuncu lyonu tercih etti

Ya cidden klup caziben yuksek olacak yada bu cocuklari 15 16 yasinda altyapina alacaksin

ikisinide yapacak durumda degilsen 20 verip alican dogrusuda bu diyelim almadik

Sonra gidip jelert ziyech zaha ndombele gibi oyunculara bu cocugun parasinin 5 katini gomup elinde sifirla kalirsin

Korkma haryacagin para geri donecek
Allah korusun oyuncu capraz koparsa uc sene sonra yine 20 yi alirsin

Zaniolo rezil bir kariyer ona ragmen kar ettin

Geri
Üst Alt