Okan Buruk mu Nuri Şahin mi?

Ne var ki ne demisim okana bisi demismi yim . Bir görüş sunmuşum eleştiri de yaparım vb .

1685626871772.png
Nuri'ye oy veren 97 kişinin adlarıyla ifşa edilip, bundan sonra futbol konusunda herhangi bir iddiada bulunduklarında defaatle yüzlerine "Sen Nuri'yi savundun" demek suretiyle utançtan konuşamayana kadar aşağılanmalarını teklif ediyorum.

Bana mı dedin ne demisim okana bisi demiş miyim .
Ben mesela sene başı kararsız seçmendim. Okan hocaya imza törenindeki kararlı tavrından sonra tam destek verdim. Yalan yol burada ankette de karasız dönemimde Nuri demişim.

Fakat sen daha ilk mesaj da coşkuyu vermişsin üstat.

Nuri iyi çocuğa benziyor ama ne tecrübesi var, ne de kupası. Hangi kafayla onu seçmişler anlamadım.

Bu da iyice yalama oldu.

Galatasaray'da 3 kupa birden alarak şampiyon olan bir teknik direktör bizden ayrıldıktan hemen bir ay sonra Bursaspor gibi bir kulübe gitmemeliydi.

Her gelen teklife balıklama atlayarak kendini yedi bitirdi, üç kupa almışsın insan biraz kendini ağırdan satar. Bana haksızlık yapıldı falan diye açıklamalarda bulunursa hak ettiği küfürü direjt basarım.
Futbolculuk kariyeri de aynıydı. Yine bizde pik yaptı üstelik ŞL oynayarak. Ondan sonra üçün beşin hesabını yapıp İstanbulspor tercihi yaparak kendi kendini bitirdi.

@Deniz Zorlu resmen okan hoca için kültürsüz vizyonsuz anadolu hocası yakıştırmasında bulunmuşsunuz r.taş

Geri
Üst Alt