GSC Haber Okan Buruk: "Ne olursa olsun bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok"

bu kadar kötü oynatmaya da senin hakkın yok hoca.

10 dakikada belli nereler patlak ..

eksikler vs eyvallahta , o halde gene full hücum düşünmek ne demek iki ayaklı turda...zaten kendin getirdin buraya.

sezon başı %99 ilk 8 ihtimali verilen takımı , playoffta fark yedirerek büyük ihtimalle elendin.

O yüzden oyun haricinde ciddi özeleştiri yapman lazım. Kalecin hala trip yapıyor ediyor. Trasnferde seçiçi ve inatçı değilsin, ne gelirse bakarız modu...

adam geldi , 10 gün bile idman var yok Antep Bolu ADS(hadi sayma) AZ ... şimdi sakatlanmışsa Morata ne yapacaksın ?

Beklediğim özeleştiriyi görmedim. "Sorumlu benim" lafını duymadım. "Taraftarımızdan özür dileriz" duymadım.

Son düzenleme:
Öyle açıklamalar yapıyorki sanki olayla hiç alakası yokmuş gibi.

Yav bu maçın böyle biteceği ikinci dakikada falan belliydi. İkinci yarının ilk dakikasında kontra atak yedik lan, ben bir futbol izleyicisi olarak bas bas bağırıyorum Avrupa'da içerde dışarda her maç sayısız kontra yiyoruz, gerizekalı mıyız biz diye.

Benim gördüğümü görmüyor mu bu adam yani görüyor ama ortada bir çözüm yok. Bir kere rakibi korkutamıyorsun çünkü tek olayın defanstan uzun pas atıp Barış'ı rakiple boğuşturmak. Tek bir set yok hücumda oyuncularımızı boş pozisyona sokacağımız.

Okan Buruk: "Üzdüğümüz insanların gönlünü almak için 4 gün sonra lig maçımız var. Oraya hazırlanacağız."
denize düşen Lemina ve Frankowski'ye sarılırmış. (lafın anlamına göre saçma kaçıyor ama öyle çıkıverdi)

bu arkadaşın bir oyunu falan olduğunu ve bunu her rakibe karşı oynamaya çalıştığı için madara olduğumuzu falan konuşuyor herkes resmen komedi ya. Nerde önde bastık riskli oynadık lan dalga mı geçiyorsunuz herifler biz savunmada 7 kişi duruyorken bile paslaşa paslaşa içimizden geçip durdular. Sanki Schusterin beşiktaşı gibi rakip sahada oynamaya çalışıyor da rakipler sürekli kontradan parçalıyormuş gibi bir algı var kafayı yiyorum. Bu herifin oynattığı hiçbir halt yok çorba gibi bir takımı sahaya çıkarıp manasız bir top oynatıyor ve bu aylardır böyle.

hocam maçın ilk 2 dakkası 2 pozisyon verdik ya. orda anlaman lazımdı. ikinci yarinin başında çıktığımız diziliş doğruydu. maç başında öyle çıksak böyle büyük rezillik olmazdı. gene oynayamazdık belki ama bu kadar da yemezdik. kaan ında saçmalık kırmızısı olmaması lazım tabi. büyük patladın. ne düşündün mesela berkan ı stoper oynatırken. bu adam boktan tr ligi topcularını bile karsılamkta zorlanıyor. evet oynasın baska şans yok kadro kısıtlı ama kaleden uzakta oynat be hocam.

Karşıda organize, disiplinli, fizik durumu iyi hangi Avrupa takımı olursa olsun ister Young Boys ister Rigas ister Az Alkmaar hatta Dinamo Kiev, bu sistemle, bu taktikle, bazı oyuncuların fiziksel defolarıyla başarısız olmaya mahkumuz

okan'in en büyük problemi stresli knockout maçlarını hep kaybediyor. kazandığı bir ya varım ya yokum maçı hatırlanmıyorum ben.

Ön elemelerdeki normalinde 5 atacağımız takımları bile okanla zar zor geçtik.

Sene sonu kesinlikle bırakmalı.

Simdi iki sene şampiyon oldu yazacak arkadaşlara bu kadroyla, ismail'in bile 99puan aldığı ligde bence bu büyük bir basari değil.

Avrupa fazla geldi Okan'a. Gitsin başka takımlarla avrupada başarılı olsun sonra tekrar bize gelsin. 270 milyon euroluk takımla Tr'de şampiyon olmak kolay.

Geri
Üst Alt