GSC Haber Okan Buruk: "Ne olursa olsun bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok"

kaanın kellesini istiyoruz. bırakın kadro dışı. biraz şu takıma disiplin artık !

Amacımız Türk olmayan takımları yenmek. Ads ye 6 atmaya çalışmak değil

Skor can sıkıcı ama elenmek emin olun bizim hayrimiza olacak ,hocanında böyle bir tokada ihtiyacı vardı iyi oldu bence enazindan lig icin
Fener maçından sonra yense bile gönderilmesi lazım. O macida bireysel güçle kazanabiliriz.

3 pas yapamayan GS mi olur

6 puan öndeyken, rüzgarı arkamıza alma şansımız varken nasıl 1 ayda bu keskin düşüşü yaşattın be hocam.

takım dökülüyor. hem fiziken hem mental anlamda rezil bir takım olduk. hala kaan,berkan oynuyor.

Takımı bu kadar kötü oynattığımız için özür dileriz Okan Bey..

Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler. Avrupaya çıktığında tüm defoların, foyaların dökülüyor.. Çapsız herif!!!!

Türkiye ligindeki dandik rekorlarla Okan Hocaaağğğ mastürbasyonuna devam..

kaanın kellesini istiyoruz. bırakın kadro dışı. biraz şu takıma disiplin artık !

Kaan'ın ağır stoper ve bek pozisyonu için yetersiz olduğunu Metin Şentürk bile gördü ama hoca görmedi.

Ben Kaan'a suç bulmam.

1 yıl aradan sonra hala Berkan-Kaan ikilisiyle bir Avrupa maçına çıkıyorsan, sen Avrupa hayali kuramazsın. 200 milyon euroluk takım kurdular, ayıp hoca.

Berkan Kaan Kerem demirbay Mertens bu dördü sahada olduğu müddet bir halt olmaz çünkü futbol bu adamları bırakmış

Ne diyordu ünlü düşünür Okan Buruk

Bizim daha ne oynadigimizi bilmiyorlar. Biz bilmiyoruz ama rakipler çok iyi biliyor. Arkaya her top pozisyon oluyor. Çok kasmalarina gerek kalmıyor. Adam bizimle alay ediyor halada kovulmuyor. Fenere yenilse normal bir durum gibi bakar yine.

Kısaca en fazla Akhisar hocası olur

Nelsson’u 500.000’e satılmasına onay verip Cuesta’yı bu kulübe katkı sağlar diye getirttiğin gün bittin benim için.

Erden olmayınca gördük transfer de dahil olmak üzere vizyon ve tercihlerini.

Vasat transfer yapan, en iyi kadroyu kurmayan her teknik direktör başarısız olur.

Maçtan 2 gün önce de partilettin bir de. Azıcık Terim’den ders alsaydın keşke. Burası Galatasaray. Oyuncular ile arkadaş değilsin sen.

Ciddi kararlar alınmalı Kaan Berkan demirbay kadrodan kes laubaliliğe gerek yok gönder b takıma mertensede formayı verme formanın değerini bilsinler

1 sene sonra hala berkan kaan la 11 baslıyosan hocalıktan bahsetme.

Az alkmarın performansına baktıktan sonra eksiğim var demeye o kadar utanırdım ki.
Sende utanma da kalmamış

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyunu tutamadığın sürece Avrupa'da başarılı olamazsın böyle takımlara karşı. Hoca uzun süredir kötü hocalık yapıyor maalesef. Prag maçının üstüne 50-60 milyon bonservis harcayıp 10 adam getirmişsin, 1 sene ertesinde aynı rezaleti yaşatıyorsun. Demek ki sen ders almıyorsun. Ligdeki sidik yarışı da baydı artık, Avrupa'da başarı istiyoruz.

Onu bunu bırak da, yarın kimin doğum günü partisi var hoca efendi?

Öyle açıklamalar yapıyorki sanki olayla hiç alakası yokmuş gibi.

Yav bu maçın böyle biteceği ikinci dakikada falan belliydi. İkinci yarının ilk dakikasında kontra atak yedik lan, ben bir futbol izleyicisi olarak bas bas bağırıyorum Avrupa'da içerde dışarda her maç sayısız kontra yiyoruz, gerizekalı mıyız biz diye.

Benim gördüğümü görmüyor mu bu adam yani görüyor ama ortada bir çözüm yok. Bir kere rakibi korkutamıyorsun çünkü tek olayın defanstan uzun pas atıp Barış'ı rakiple boğuşturmak. Tek bir set yok hücumda oyuncularımızı boş pozisyona sokacağımız.

Adamlar hem fizik olarak cok gucluler hem de ezbere tekpasla cok iyi cikabiliyorlar. Boyle takimlara karsi Okan Hocanin taktigi full kadro olsak bile tutmuyor ki!

Senin pres kaliten boyle takimlara karsi yok hukumnde! İlk macta aynisini gorduk zaten! Yine ayni mantikla oynamak, ben malim, baska bir taktik ya da oyun anlayisi belirleyemiyorum demek.

Şampiyon olsakta gitmesi lazım biz Cevat güler Hamza hocayla filanda şampiyon olduk Avrupa’da Okan hoca ile olmaz

Geri
Üst Alt