Şafak Kambal
Parçalı Üye
- 25 Eylül 2009
- 4.107
- 1.399
- 1.893
Şu 6 puanida yiyin de rahatlayın her puan kaybı sonrası yok 10 puan öndeyiz yok 6 puan öndeyiz sen bu oyunla bu ligi 6 puan geride bitirirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa yapıyor adam. Daha az kotu oynarız diyor.Okan Buruk: "Bir daha bu kadar kötü oynayacağımızı hiç düşünmüyorum."
Fener maçından sonra yense bile gönderilmesi lazım. O macida bireysel güçle kazanabiliriz.Skor can sıkıcı ama elenmek emin olun bizim hayrimiza olacak ,hocanında böyle bir tokada ihtiyacı vardı iyi oldu bence enazindan lig icin
kaanın kellesini istiyoruz. bırakın kadro dışı. biraz şu takıma disiplin artık !
Öyle açıklamalar yapıyorki sanki olayla hiç alakası yokmuş gibi.
Yav bu maçın böyle biteceği ikinci dakikada falan belliydi. İkinci yarının ilk dakikasında kontra atak yedik lan, ben bir futbol izleyicisi olarak bas bas bağırıyorum Avrupa'da içerde dışarda her maç sayısız kontra yiyoruz, gerizekalı mıyız biz diye.
Benim gördüğümü görmüyor mu bu adam yani görüyor ama ortada bir çözüm yok. Bir kere rakibi korkutamıyorsun çünkü tek olayın defanstan uzun pas atıp Barış'ı rakiple boğuşturmak. Tek bir set yok hücumda oyuncularımızı boş pozisyona sokacağımız.