GSC Haber Okan Buruk: "Ne olursa olsun bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok"

Evet ne olursa olsun bu kadar kötü oynama hakkımız yok, dolayısıyla sarı kartlı Kaan'ı sağ beke çekme lüksümüz de yok...

Evet, kötü oynadık ama kötü oynamamızın sebebi futbolcuların sadece bireysel performansları değil, oyuncuların pozisyon alması. Bu, kullandığımız bütün topların rakibe gitmesine neden oluyor. Uzaklaştırmamız gereken toplar rakibe gidiyor ve organize bir atağımız yok.

İkinci yarı Barış sol kanattan sıfıra indi, orta yaptı. Ceza sahasında hiç kimse yok, yani bir kişi ceza sahasına koşmamış.

[emoji[emoji6]]" data-quote="Emre Bari" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
renktas

kopenhag prag young boys rfs malmo kiev ajax az

özelleştiri yapmış olabilir mi gerçekten

Bu mac icin yapti

Kötü oynadik hic bir sekilde hak etmedigimizi söyledi

75 milyon euroluk osimhen lazımdı değil mi birşeyler olması için?Osimhen olsa ne olacak birader senin takımın 1 gram oyun planı yok.
2-3 antrenman da taktik, oyun plani vs. calisiriz. Gelecek macta da antrenmanda calisilmis belli denilir. Sonra yine ayni tas ayni hamam, eski düzene devam.

Okan Buruk: "Bir daha bu kadar kötü oynayacağımızı hiç düşünmüyorum."

sezon sonuna kadar çalışın çok sınırlı süre izin ver takıma... takım bitik.. oyun bitik..

5.yildiz gelene kadar tam destek ama sezon sonu ciddi şekilde düşünülmeli ama şimdi kizsak bile destek olmaliyiz

Maaş bütçesi bizim 1/7’miş. Rezilllik niye bu kadar sığırız

Sene sonuna kadar lig şampiyonluğuyla gemiyi limana yanaştırsın sonra bakarız. Sezon ortası hoca değişikliği nadiren pozitif etki yapar.

Hoca 3 sezondur takımın başındasın. 3 sezonda bu takıma transferde ne kdr para harcattın.

istediğin, istemediğin oyuncu diye ayrım yapmam. istemiyorsan istemiyorum deseydin.

harcanan bu kdr paraya (ki burada yönetimde hatalıdır, o maaşlar, o sözleşmeler o bonservisler verilmemeli kimseye bu ülke şartlarında) rağmen gelinen nokta Avrupa için iyi değil. sadece yerel lig için bu kdr harcamaya gerek yok

yönetime mezardan maradonayı kaldırıp getirseler bile istifa demiştim

sanada bu ligde 10 sezon üst üste şampiyon olsan da istifa diyorum

3 yılda yaşatmadığın kepazelik kalmadı,, kulübün genlerine aykırı olan herşeyi yaşattın avel herif

cuesta eren jelertle felan git rizeye hoca ol sen

Sırf ciddiyetsizlikten iki tane dipteki takıma (Kiev Hatay) puan verdik dünyamız değişti. Şu iki maçı aldığımız bir evrende lig ve kupa yolumuz apaçıktı. İnanılmaz

Geri
Üst Alt