Okan Buruk: "Oğuzhan Çakır, bu seviyeleri kaldırabilecek bir hakem değil"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1733078627618.png

Okan Buruk: "Bu hakem [Oğuzhan Çakır], bu seviyeleri kaldırabilecek bir hakem değil. Fenerbahçe-Trabzonspor maçında da böyleydi. Çok tecrübesiz. Yönettiği her maçın önüne geçen bir hakem"

Okan Buruk: "Eklenen dakikalar da yetersizdi. Çok fazla zaman geçirildi. Bugün rakibimizin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Eyüpsporlu oyuncular yerde yattı.. Tam pozisyona giriyoruz biri yatıyor, tam pozisyona giriyoruz iki kişi daha yatıyor. Sürekli böyle oldu."

Okan Buruk: "Futbolda bu var; Size karşı her şeyi yapabilirler. Ne yaparlarsa yapsınlar golü atmalıydık, iyi takımsanız herkesi yenmeniz gerekiyor."

Okan Buruk: "Berke Özer'in kurtarışları için kutluyorum ama diğerleri bu kadar iyi kaleciye yakışmayan hareketlerdi. 8 kez falan kenarda su içti. Hakem maç sonunda kart gösterdi."

Okan Buruk: "Bir gün daha dinlenebilirdik. Yayıncı bahane edilmişti ama böyle bir talepleri olmadığını gördük. Açıklarken yayıncı deniyor, sonra aslında yayıncının böyle bir isteği olmadığını öğreniyorsunuz!"

Okan Buruk: "Bugün 2-3 oyuncum daha sakatlanabilirdi. Hafta içi maç yok. Türk takımlarının önünü açmak için destek olmak gerekiyor. Hem Fenerbahçe, hem Beşiktaş. Ben hiç şunu demedim. Niye diğer takımlar Pazar oynuyor demedim. Niye biz Pazartesi oynamıyoruz? Burada da bir hayal kırıklığı yaşıyoruz."

ART niyetli diyemiyorsun tecrubesiz diyorsun.

Onu yönetime söyleyeceksin bize değil

saçma sapan açıklamalar yine rakip ne yapsın 90 dk koşşun mu Galatasarayın stadında 2-2 ye getirmişler niye yatmasınlar saçma sapan oyuncu değşikliklerin saçma sapan açıklamaların var

Hakemle ilgili şeylere kendisi soylememeli artık lakin hakem dışında oyun olarakta hatalar yapıyoruz son 3 mac

hocam lütfen bugün hakeme rağmen fark atabilirdik.
sürekli hakemlere yönelik iletişimi itici hale gelmeye başladı.
saha içine odaklandığımız sürece 1 maç 2 maç tökezleriz gerisi çorap söküğü gibi gelir

Rakibin yatma olayına birsey denemez çünkü sadece eyup değil kim gelirse gelsin yatıyor oyunu soğutuyor

Bu konuda haklı. Arda bugün Galatasaray’dan puan alayım da nasıl olursa olsun mantığıyla maça çıkmış. Sırf koçtaşlıların Arda maçı Galatasaray’a verdi imajını yıkmak için bütün maç yerde yattılar.

Rakibin yatma olayına birsey denemez çünkü sadece eyup değil kim gelirse gelsin yatıyor oyunu soğutuyor
Nasil denemez hocam iyi misiniz siz ya? Rakibin yatmasina izin vermeyecek tek kisi hakem denilen it oğlu ittir. Avrupada kim böyle dk başı yatabiliyor. 90dk lik macin 42dk si top sahada kalmis

Bu şerefsiz operasyon çocuğunu şimdi Trabzon maçına verirler kesin.
Bu arada gelecek maçlarımız gerçekten zor görünüyor. Sakatlıklar ve Avrupa maçları da buna eklenince maalesef bir kaç maçta daha puan kaybediriz.

Gerçekten hayatımda gördüğüm en kötü hakem, Trabzon-Fenerbahçe maçından sonra da bunu söylemiştim

Hakem hem kötü hem de torpilli ve torpilin nereden olduğunu biliyoruz.

Hacıosman’ın arsalar, kumar fotoları
Ali Koç ve Yapı Kredi ibanları araştırılmalı.

Bir ilişki çıkacaksa buralardan çıkar

Geri
Üst Alt