- 16 Haziran 2010
- 202.265
- 154.107
- 6.838
Okan Buruk: "Bu hakem [Oğuzhan Çakır], bu seviyeleri kaldırabilecek bir hakem değil. Fenerbahçe-Trabzonspor maçında da böyleydi. Çok tecrübesiz. Yönettiği her maçın önüne geçen bir hakem"
Okan Buruk: "Eklenen dakikalar da yetersizdi. Çok fazla zaman geçirildi. Bugün rakibimizin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Eyüpsporlu oyuncular yerde yattı.. Tam pozisyona giriyoruz biri yatıyor, tam pozisyona giriyoruz iki kişi daha yatıyor. Sürekli böyle oldu."
Okan Buruk: "Futbolda bu var; Size karşı her şeyi yapabilirler. Ne yaparlarsa yapsınlar golü atmalıydık, iyi takımsanız herkesi yenmeniz gerekiyor."
Okan Buruk: "Berke Özer'in kurtarışları için kutluyorum ama diğerleri bu kadar iyi kaleciye yakışmayan hareketlerdi. 8 kez falan kenarda su içti. Hakem maç sonunda kart gösterdi."
Okan Buruk: "Bir gün daha dinlenebilirdik. Yayıncı bahane edilmişti ama böyle bir talepleri olmadığını gördük. Açıklarken yayıncı deniyor, sonra aslında yayıncının böyle bir isteği olmadığını öğreniyorsunuz!"
Okan Buruk: "Bugün 2-3 oyuncum daha sakatlanabilirdi. Hafta içi maç yok. Türk takımlarının önünü açmak için destek olmak gerekiyor. Hem Fenerbahçe, hem Beşiktaş. Ben hiç şunu demedim. Niye diğer takımlar Pazar oynuyor demedim. Niye biz Pazartesi oynamıyoruz? Burada da bir hayal kırıklığı yaşıyoruz."