GSC Haber Okan Buruk: "Orta saha için istediğimiz oyuncular olmadı"

Türkiye’nin en koyun taraftarı
Kesinlikle ,bizim gibi biraz yasi yeğenler daha iyi bilir zaten
Bizim taraftar kulübe aidiyet konusunda ilk 3te asla olamaz diye bir paragraf yazı yazmistim 1 2 ay once ,burda herkes elestirmisti ozellikle ergen arkadaşlar
En koyun en aidiyetsiz ve de anında adamı satan taraftar kitlesi bizde ,istisnalar var tabi ama azınlık
Ama sunuda söyleyeyim en elit ve zeki taraftar kitleside bizde fener full low iq adam genetik mühendisi bile olsa fener konuşurken ördeğe sıçan moronla aynu iq da.

Iyice Hamza gibi oldu.

O da yönetime kalkan oluyordu. Sonunda o koruduğu yönetim kendisini yedi.

Yıllardır söylüyorum Dursun'a kalkan oluyorsun ama işler kötü gittiği zaman ilk seni yem edecekler.

Ayın 28i bekleyin muhabbetini dursun yada tavukcuya soracak muhabir cikacakmi bakalım

devre arası transferleri hocayı kurtarmıştı geçen sezon. yine rize maçı var ama bu sefer puan kaybı gelirse geçmiş olsun sezon sonunu bile göremez

devre arası transferleri hocayı kurtarmıştı geçen sezon. yine rize maçı var ama bu sefer puan kaybı gelirse geçmiş olsun sezon sonunu bile göremez
Hocaya hiçbir şey olmaz kendisi bırakmak istemediği sürece. Ligde 2. bile olsa CLye gidersek devam eder.

Taraftar yine kendi kendine gaza geliyor. Suçlu olan yönetim, bu kadar net bir şeyi siz algılayamıyorsunuz diye bu takım tekrar Riekerink dönemine geri dönemez.

Bu sözler alınan 3 orta saha oyuncusu için inanılmaz bir motivasyon olur kesin 🙈

Ya birşey sormak istiyorum. Gurmeler benden daha eskiler iyi bilir. 1 2 gün önce bi post yazmıştım Mehmet Ağarla ilgili. Bu çok itici bir fbli arkadaşla muhabbet ederken dedimki Okan Buruğu bir türlü gönderemediler. Elemanda ciddi bu işlerin içinde. Koç Hakan bilal stevan saran la baya samimi herif diyorki ; "Okanı kovamazlar yollayamazlar. Mehmet Ağar var. Mehmet Ağar varken hiçbir güç onu Galatasaraydan yollayamaz. Ancak Ağar isterse yada Okan kendisi giderse" diyip duruyor. Bunun aslı astarı nedir? Biliyoruz ezikleri Ağar düşmanlığını ama olayın düşmanlıktan ziyade gerçeklik tarafındayım nedir bu mevzuu? Aygınlatacak varmı?

Ya birşey sormak istiyorum. Gurmeler benden daha eskiler iyi bilir. 1 2 gün önce bi post yazmıştım Mehmet Ağarla ilgili. Bu çok itici bir fbli arkadaşla muhabbet ederken dedimki Okan Buruğu bir türlü gönderemediler. Elemanda ciddi bu işlerin içinde. Koç Hakan bilal stevan saran la baya samimi herif diyorki ; "Okanı kovamazlar yollayamazlar. Mehmet Ağar var. Mehmet Ağar varken hiçbir güç onu Galatasaraydan yollayamaz. Ancak Ağar isterse yada Okan kendisi giderse" diyip duruyor. Bunun aslı astarı nedir? Biliyoruz ezikleri Ağar düşmanlığını ama olayın düşmanlıktan ziyade gerçeklik tarafındayım nedir bu mevzuu? Aygınlatacak varmı?
Askerdeyken kaçıp Ağar'ın düğününe katılmış ve birliği baya sıkıntı mı ne yaşamıştı. O dönem Ağar futbolcuların baya problemlerini çözüyormuş devlet kanadından böylece bağ kurmuşlar deniyor. Ama bana kalırsa Ağar'a imkan ver hemen gönderir Okan'ı çünkü kankası Terimdir. O gelsin ister.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim ekibinin biraz cesareti olsa bu açıklamaları çıkıp kendileri yapardı ki, yapması da lazımdı. Hepsi sus pus.. Hocanın bence bu konulara girmemesi daha uygun olur.

Sözünü ettiğiniz kişi bir dönem ülke gündemini çok meşgul eden olaylar ile anılıyordu. İlgili konular çok derin mevzular.. Taraftar forumu olduğu için burada bahsedilmesinin doğru olacağını sanmıyorum.. Bir dönem Fatih Hoca ile çok sıkı fıkı dostlukları vardı. Son durumları nedir, bilgim yok..

Okan efendinin kalıp kalmaması ile ilgili bir ağırlığının olduğunu zannetmiyorum. Ancak tersi bir durum ortaya çıkarsa da hiç şaşırmam..

Ya biz neden adam alamıyoruz abi. Kadrosunda osim sane icardi olan takım neden 1 tane klasik sert bir 6 alamadı

Olmadı değil, tostos ve mendebur kardeşi almadılar. Kokainci başkana sahip iktidar takımının önünü açın diye bir yerlerden talimat mı geldi artık bilmiyorum.

Yönetim ekibinin biraz cesareti olsa bu açıklamaları çıkıp kendileri yapardı ki, yapması da lazımdı. Hepsi sus pus.. Hocanın bence bu konulara girmemesi daha uygun olur.
Hasan şaş bundan 30-40 gün önce ‘Herkes yerini bilmeli’ dedi. Zarar vermemek için açık konuşmuyor. Ne diyor bu falan dedim

Sonra düşününce. Sen td sin. Yönetici senin kankan olamaz. Sen yönetici ile ailecek tatile çıkamazsın. Mesafeli olacaksın. İsteklerin varsa bunu iradeli ve kararlı bir şekilde söyleyebilmelisin. Aynı şekilde bu yönetici için de geçerli. Hocam durumumuz bu biz bu adamı alabildik, sevk ve idare sende diyebilmeli yönetici.

Veya hocanın ikide bir yönetimi övmesine gerek yok. İşleri bu zaten. Başarılı olmak zorunda olmaları onların asli görevi

Biz hiç görmedik Fatih Terim bir yönetici ile kanka olsun. Olmazdı. Çünkü yerini bilirdi. Kanka olursa başına neler geleceğini, hatta gaassaraya zarar vereceğini

Bunların artık suyu çıkmış. Saçma sapan ilişkiler, verilen sözler, 30 gün geçmeden o sözün tam tersi uygulamalar. Hiç bişey olmamış gibi devam etmeler.

Okan hocanın durumu zor. Bütün yük sana kalır işte böyle kanka olursan veya sürekli onları pohpohlarsan

Topun ağzında da ilk sen olacaksın hocam maalesef

Hocaya hiçbir şey olmaz kendisi bırakmak istemediği sürece. Ligde 2. bile olsa CLye gidersek devam eder.

Taraftar yine kendi kendine gaza geliyor. Suçlu olan yönetim, bu kadar net bir şeyi siz algılayamıyorsunuz diye bu takım tekrar Riekerink dönemine geri dönemez.
ligde 2. duruma düşersek yönetimi de hocası da payını alır sen merak etme. kadrom yeter diyen, sağ beke 30 sıktırıp orta saha düşünmeyen hocanın sırf yönetim yüzünden tepki görmeyeceğini düşünüyorsan fazla iyimsersin.

Yaw fb medyası gibi milleti kudurtmak için cımbızla çekilmiş başlıklar atmayın kardeşim

Antu mu burası ya
Bu şekilde şampiyon mu olalım yoksa devre arasında 3 transfer daha yapalım ama 2. Mi olalım diye sorulsa %35-40 oranında 2. Seçeneğin çıkacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Öyle bir transfer manyaklığı oluştu bizim taraftarda son 8-10 yılda.

Sen harcadıysan rakibin de harcadı ulan. Hatta çok daha fazlasını harcadı bu yıl…

Üstelik senin şampiyonlukların, şampiyonlar ligi gelirin varken, maç günü gelirlerin rakibini katlamışken…

Eğer FB kadar harcama yapamayacaksanız bir zahmet maç biletlerini de 4 kat daha pahalıya satmayın.

G serisi arabanda keyif yapmaya devam hocam. Taraftar umurlarında değil

Geri
Üst Alt