GSC Haber Okan Buruk: "Orta saha için istediğimiz oyuncular olmadı"

Fikri takibindemi yok bari çik adam gibi özür dile parasina maliyetine bakmadan yapacaz , alacaz dedin. Dursun dan daha sonra zilgiti yedin şimdi buna döndün bilmiyor degiliz. Yalandan dolayi özür bile dilemiyorsun ama şuanda yüzsüz yüzsüz koruyorsun. Dursunun Azar şamarının etkisi sonrasi.

Ben de onu söylüyorum zaten. Dursun un söylemlerini bangır bangır ortada sen söylemeyeceksin... transfer sorularını es geçeceksin... transferle yönetim ilgileniyor deyip topu taca atacaksın... 15 gün önce elit oyuncuları da dedirten, bugün bu lafları da söyleten aynı kişi... nöbette de yazdım zaten kalanını...yüzük kardeşliği sona ermiş zaten belli... bunda sadece saha içi değil saha dışı olaylar da sebep bence... yaşayıp göreceğiz...
Son gün ben takimımla ilgileniyorum demesi komik oldu onu daha önce söyleyecekti. dursun'un ipiyle kuyuya inilir mi neyse iyi günler sonra başkana hakaret oluyor.

FB nin şampiyon olmasından çekinmeye gerek yok.. Belki askerlik çağına gelmiş Galatasaray'lılar doğru düzgün, hak edilmiş bir FB şampiyonluğu görmediler ama elbet bir gün bu şikecilerde öyle ya da böyle şampiyon olacaklar.. Zaten lig tarihi boyunca topu topu 6 takım şampiyon olmuş, ikisinin tek şampiyonluğu var, biri ortada yok.

Sorun FB nin şampiyon olması değil; bunca imkana, maddi gelire, taraftarın fedakarlığına rağmen acz içindeki bir yönetim ve teknik direktörün başımızda olması.. Kurt kışı unutur ama yediği ayazı unutmaz.. Elbet bu beceriksizliğin, riyakarlığın hesabı sorulur..

Sezon sonu tekrar görüşme yapmak için anlaşmıştır bizimkiler. Öyle kağıt üzeri işimi sağlama alıyım felan düşündüklerini sanmam.

Bu arada sene sonu FB alırsa şaşırmayın.

İçten pazarlıklı oldukları gibi, kafaları da hiç çalışmıyor, yöneticisiyle ve hocasıyla. Yalan söyleyip zaman kazandın da ne oldu yani? Tepkiler katmerlenip yine sizi bulacaktı. Yine yanlış olurdu, kadronun net en az bir oyuncuya daha ihtiyacı vardı ama baştan 'takım iyi, rotasyon için birkaç oyuncu bakıyoruz' deseydiniz, biraz tepki olur, şimdiye dinerdi bile...

Osimhen işini dahil etmemeliydi haklı olmasına rağmen bu arada, osimhen kırık bir adam okanla bir uğraşırsa dahada önünü alamayız.

FB nin şampiyon olmasından çekinmeye gerek yok.. Belki askerlik çağına gelmiş Galatasaray'lılar doğru düzgün, hak edilmiş bir FB şampiyonluğu görmediler ama elbet bir gün bu şikecilerde öyle ya da böyle şampiyon olacaklar.. Zaten lig tarihi boyunca topu topu 6 takım şampiyon olmuş, ikisinin tek şampiyonluğu var, biri ortada yok.

Sorun FB nin şampiyon olması değil; bunca imkana, maddi gelire, taraftarın fedakarlığına rağmen acz içindeki bir yönetim ve teknik direktörün başımızda olması.. Kurt kışı unutur ama yediği ayazı unutmaz.. Elbet bu beceriksizliğin, riyakarlığın hesabı sorulur..
Bence de, öyle böyle bir şekilde olacaklar da şampiyon bana çok koyar yav alıştık böyle iyi günlere şu heriflerin sevinmesini istemiyorum

"Hepimizin beğendiği ama PL'ye gitmek istediği için gelmeyen 3 genç oyuncuyu" neyle alacaktık? Onlar bedava mıydı? Oulai'ye teklif edilen de "bütçe"den değil miydi?

Onları almadın ve 6-7m'a oyuncu aldın?? EEEE??? KALANI NERDE????

İçten pazarlıklı oldukları gibi, kafaları da hiç çalışmıyor, yöneticisiyle ve hocasıyla. Yalan söyleyip zaman kazandın da ne oldu yani? Tepkiler katmerlenip yine sizi bulacaktı. Yine yanlış olurdu, kadronun net en az bir oyuncuya daha ihtiyacı vardı ama baştan 'takım iyi, rotasyon için birkaç oyuncu bakıyoruz' deseydiniz, biraz tepki olur, şimdiye dinerdi bile...
Doğru, yani özetle arka planda yonetim hocayi aleni satmış cok net fakat burada garip olan kısım hocanın israrla vazgeçmeden yönetimi savunması, nötr dahi kalmıyor yani okan hocanın yaptıkları insan doğasına aykırı, hicmi tepkisini göstermez bir insan ,susarak dahi..Onu bile yapmıyor aksine destek oluyor nerdeyse aman onları ellestirmeyin diyecek
Arka planda donen pislikler takimi etkiliyor ve kimsenin şeyinde degil maalesef.

BUgün dediğin yarın dediğini tutmuyor, senin de başkanının da. Bir de maçtan önce söylemiyor ki protesto olmasın. Salak yerine koyuluyosun ey taraftar.

Geri
Üst Alt