GSC Haber Okan Buruk: "Orta saha için istediğimiz oyuncular olmadı"

Ne diyecek yav bu da? Şampiyon olunmazsa gideceğini o da bilmiyor mu? Biliyor... çaresizlikten söylemek zorunda olduğu şeyi söyleyerek transferi kapattık demeye getiriyor işte. Ne desin ben transfer istedim yapmadılar istifa ediyorum nu desin. Adamın işi bu. Eline bir kadro alır başarılı olursa devam başarısız olursa da güle güle... Bu ülkede bu işin kuralı bu...

Şampiyonluk giderse şu saatten sonra sen de gidersin kral!!! Bunu Biliyor olmana da ayrıca sevindim...
Diyecek gerekirse diyecek. 15 gün önce elit oyuncular cart curt demeyecek. Galatasaray hocası pısırık olmayacak! sen hocalığını yap Yönetim işini yapsın. En büyük hatası yönetime kalkan olmak sen basın sözcüsü müsün arkadaş! simitçi nerde ? Kavukçu nerde ? sonu Hamza gibi olacak kendi sonunu hazırlıyor devam etsin dursuna güvenmeye.

Okan Buruk: "Renato Nhaga dışında şu anda gözüken bir transferimiz yok."

Yönetimde suçlu hocada birde osimhen transferini eleştiriyor.Ulan osimhen olmasa şampiyonluk yoktu+ne zaman gs 70 milyon euroyla iyi doğru oyuncuları seçip iyi kadro kurmuş?

verilen bonservislere bakarsak cidden hocanın istedikleri olmamış. bu kadar ucuz bir dönem geçirmemiz pek mümkün olmazdı.

Galatasaray'ı geçtim kendini düşünse böyle konuşmamalıydı.

Transferi yönetim yapıyor de topu onlara at...

Hamzaoğlu durumuna düşürdü kendisini.

Sadece kısa kesilmiş açıklamalara eksik okuyarak yanlış yapıyorsunuz. Dedi zaten onu. Eksikleri kapatamadık vb. de dedi. Lakin sezon başı transferlerinden sonra kendi açıklamaları da ortada o yüzden sert bir tavırda alamıyor. Bu gün tribünde Dursun Özbek İstifa, Dursun Paralar Nerede sesleri olsaydı Dursun Özbek'i o zaman görecektik ama öyle bir tepkide olmadı.

Ne oldu, ne degisti Ocak basindan bugune. Ocak basi butce varken su anda ne oldu da butce yok. Iletisim 0, is 0, yonetim 0... Rezillik. Yani 1 transfer belki camiayi kenetleyecekti. Simdi darmadagin etti. Bir iki tane kotu sonuca taraftar maca gitmez, Okan gider, Dursun gider. Taraftari kusturuyorsunuz.

Baska ne denilebilir bilemiyorum.

Vallaha sen her şeyi hak ediyorsun Okan bey kusura bakma. Transfer konusunda taraftarla 3 senedir geçtiğin taştaşın haddi hesabı yok. Biraz haddinizi bilin

Sonunda taraftar seninle taştaş geçecek. Yakındır ( gülerek )

Diyecek gerekirse diyecek. 15 gün önce elit oyuncular cart curt demeyecek. Galatasaray hocası pısırık olmayacak! sen hocalığını yap Yönetim işini yapsın. En büyük hatası yönetime kalkan olmak sen basın sözcüsü müsün arkadaş! simitçi nerde ? Kavukçu nerde ? sonu Hamza gibi olacak kendi sonunu hazırlıyor devam etsin dursuna güvenmeye.
Ben de onu söylüyorum zaten. Dursun un söylemlerini bangır bangır ortada sen söylemeyeceksin... transfer sorularını es geçeceksin... transferle yönetim ilgileniyor deyip topu taca atacaksın... 15 gün önce elit oyuncuları da dedirten, bugün bu lafları da söyleten aynı kişi... nöbette de yazdım zaten kalanını...yüzük kardeşliği sona ermiş zaten belli... bunda sadece saha içi değil saha dışı olaylar da sebep bence... yaşayıp göreceğiz...

Madem transfer istiyon öyle kamera karşısına geçip maliyete bakılmayacak diyene kadar senin istediğin adamları almayan hatta adam almayan yönetimin karşısına istifa mektubun ile çıkacaktın aslan.
3 yıldır şampiyon yapan hocayı gönderirler mi?
Ama işte yeri geldi mi kuklasın yeri geldi mi kalkansın. Sana mı düştü parayı harcayacak olanları savunmak. Yapacak bişey yok müstehak bunlar sana

Geri
Üst Alt