- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.840
- 5.338
kimi istediginide söylesen keşke
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyecek gerekirse diyecek. 15 gün önce elit oyuncular cart curt demeyecek. Galatasaray hocası pısırık olmayacak! sen hocalığını yap Yönetim işini yapsın. En büyük hatası yönetime kalkan olmak sen basın sözcüsü müsün arkadaş! simitçi nerde ? Kavukçu nerde ? sonu Hamza gibi olacak kendi sonunu hazırlıyor devam etsin dursuna güvenmeye.Ne diyecek yav bu da? Şampiyon olunmazsa gideceğini o da bilmiyor mu? Biliyor... çaresizlikten söylemek zorunda olduğu şeyi söyleyerek transferi kapattık demeye getiriyor işte. Ne desin ben transfer istedim yapmadılar istifa ediyorum nu desin. Adamın işi bu. Eline bir kadro alır başarılı olursa devam başarısız olursa da güle güle... Bu ülkede bu işin kuralı bu...
Şampiyonluk giderse şu saatten sonra sen de gidersin kral!!! Bunu Biliyor olmana da ayrıca sevindim...
Hocam kendi istediği topçuları uçan giden eurolarıda lütfen baz alalımOkan Buruk daha ne desin ki. Bu sözler anlayana küfürden beter.
Galatasaray'ı geçtim kendini düşünse böyle konuşmamalıydı.
Transferi yönetim yapıyor de topu onlara at...
Hamzaoğlu durumuna düşürdü kendisini.
Bi tane A+ orta saha alsak tamamdi yavverilen bonservislere bakarsak cidden hocanın istedikleri olmamış. bu kadar ucuz bir dönem geçirmemiz pek mümkün olmazdı.
Ben de onu söylüyorum zaten. Dursun un söylemlerini bangır bangır ortada sen söylemeyeceksin... transfer sorularını es geçeceksin... transferle yönetim ilgileniyor deyip topu taca atacaksın... 15 gün önce elit oyuncuları da dedirten, bugün bu lafları da söyleten aynı kişi... nöbette de yazdım zaten kalanını...yüzük kardeşliği sona ermiş zaten belli... bunda sadece saha içi değil saha dışı olaylar da sebep bence... yaşayıp göreceğiz...Diyecek gerekirse diyecek. 15 gün önce elit oyuncular cart curt demeyecek. Galatasaray hocası pısırık olmayacak! sen hocalığını yap Yönetim işini yapsın. En büyük hatası yönetime kalkan olmak sen basın sözcüsü müsün arkadaş! simitçi nerde ? Kavukçu nerde ? sonu Hamza gibi olacak kendi sonunu hazırlıyor devam etsin dursuna güvenmeye.