GSC Haber Okan Buruk: "Orta saha için istediğimiz oyuncular olmadı"

12 kişi mi oynayacaz hoca boşver. İstersen gidip City’nin Real’in hocalığını yapabilirsin.

Ne diyecek yav bu da? Şampiyon olunmazsa gideceğini o da bilmiyor mu? Biliyor... çaresizlikten söylemek zorunda olduğu şeyi söyleyerek transferi kapattık demeye getiriyor işte. Ne desin ben transfer istedim yapmadılar istifa ediyorum nu desin. Adamın işi bu. Eline bir kadro alır başarılı olursa devam başarısız olursa da güle güle... Bu ülkede bu işin kuralı bu...

Şampiyonluk giderse şu saatten sonra sen de gidersin kral!!! Bunu Biliyor olmana da ayrıca sevindim...

Azimle yapan butceyi bile delermis hocam ha gayret. Biz senin yerine ııh deriz sen bi çöm hele.

Bu "kalkan oluyor" muhabbetini yapanlar hayatında hiç insan yönetmiş mi acaba?
Ne sanıyorsunuz beyler siz bu işleri?
Dün Ergin Ataman kendisine bir ton posta koyan başkan için çıkıp "Başkan haklıydı" dedi, geçti

Gerçekten yaş grubu gittikçe düşük seviyeye mi düşüyor ne?
Ne yapsın, baş mı kaldırsın? Kuyusu kazılır kardeşim kuyusu.
Yönetimle liderken, UCL'de üst tur yapmışken, 4 sene üst üsteye giderken ters mi düşülsün?
Böyle yapıp da tutanabilen kim kalmış? Sosyal medyanın sokakta ve stadyumda hiçbir karşılığı yok.
Oyun mu oynuyoruz abi? Garip garip konuşuyorsunuz

Rakibin dicem ama onu söylemeye bile utanıyorum dört koldan saldırıyor, her türlü kuralsızlığı ve ahlaksızlığı kendilerine mübah sanıyorlar. Ve maalesef koskoca Galatasaray başkanı ve hocası bunlara teslim oluyor.

İnanılır gibi değil.

Hocam gerçekten çok kötü konuşuyorsun. Ne cümleler cümleye benziyor, ne vurgu, ne yüz ifadesi... Birşey söylüyormuş gibi konuşayım ama kimse birsey anlamasın diyorsan başarılısın. Fatih hocanın röportajlarını ikinci maç gibi izlerdim, beklerdim. Hey gidi...

Kendi aranızda da taraftarı ne güzel kandırdik diyor musunuz ? (Gülerek)

Okan Buruk: "Kadro genişliği olarak sezon başına göre daha iyiyiz. Bunun altını çiziyorum. Çok daha iyisi olabilir miydi? Olabilirdi...Bu saatten sonra tek odağımız hem lig hem Avrupa olacak. Saha içindeki başarıya odaklanmalıyız artık."

1770236407776.webp

O ortasaha cortladığında İhale sana kalır okan bey

Evet transfer nöbetini kapatabiliriz bu açıklamalardan sonra

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt