GSC Haber Okan Buruk: "Orta sahaya transfer düşünmüyoruz"

Okan Hocam bence kesinlikle düşünmeliyiz.oyunu her iki yönüyle oynayan bir dinamoya okadar ihtiyacımız varki.Birçok işimiz okadar hallolur ki.Yıllardır baskı yediğimiz maçlarda okadar çok ihtiyaç oluyor ki.Hiçbir oyuncumuz bu kurala uymuyor maalesef.

Oyuncu sayısı azalmadan olacak iş değil

Kerem D Berkan Kaan üçlüsü yokmuş gibi konuşuyorsunuz.

Kerem D takımdan gider, Kaan zaten sağ bek sağ stoper oynuyor. Ama sağ bek gelirse Kaan da otomatik yedeğe düşecek.

Berkan da sol bek yedeği ve gerekirse orta sahada oynar, yedeğin yedeği olarak

Özetle Kerem D ve belki biri daha gitmeden olmaz orta saha transferi

Bana göre ilk transfer yapılması gereken yer merkez orta saha,

Sara ile Toreira'ya allah kolaylık versin en az 25 maç daha oynamaları gerekiyor üstelik oyundan çıkmadan zira 5 dakika kala bile çıksalar maçlar dönüyor.

Ziyech ile Yusuf Demir'den boşalan kontenjana 1 kanat 1 merkeze adam alınmalı. 9,5 numara aranacağına, 8-10 oynayabilen gerekirse Mertens'in yerine ya da top kullanma becerisi itibariyle 8 oynayacak oyuncu olmalı.
Hiç beğenmiyorum ama tipoloji olarak Szymanski tipi genç bir adam bizim ihtiyacımız olan.

Eğer Kaan’ı savunmadan çıkarır ve orta sahaya geri döndürürsek sorunumuz çözülür

Sara Torreira’ya Kaan çok güzel şekilde hem eşlik eder hem rotasyona dahil olur

Bana göre ilk transfer yapılması gereken yer merkez orta saha,

Sara ile Toreira'ya allah kolaylık versin en az 25 maç daha oynamaları gerekiyor üstelik oyundan çıkmadan zira 5 dakika kala bile çıksalar maçlar dönüyor.

Ziyech ile Yusuf Demir'den boşalan kontenjana 1 kanat 1 merkeze adam alınmalı. 9,5 numara aranacağına, 8-10 oynayabilen gerekirse Mertens'in yerine ya da top kullanma becerisi itibariyle 8 oynayacak oyuncu olmalı.
Hiç beğenmiyorum ama tipoloji olarak Szymanski tipi genç bir adam bizim ihtiyacımız olan.

Şu Demirbay ile Berkan'ın merkez performansını görünce herkes hak vermiştir, bu takımın 3 yıldır ihtiyacı orta saha ve ısrarlı 3 yıldır Sara dışında adam alınmadı. Yaya kalırız çok pişman oluruz eğer orada Kaan düşünülüyorsa o zaman sağ bek almamız lazım.

Geri
Üst Alt