Furkan Kaya
Tecrübeli Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.413
- 5.444
- 1.043
k.demirbay gönderilirse yabancı kontenjanı açılır mı admirimKontenjan yok dedi, sorun olursa icimizden halledecegiz vurgusunu da yapti.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
k.demirbay gönderilirse yabancı kontenjanı açılır mı admirimKontenjan yok dedi, sorun olursa icimizden halledecegiz vurgusunu da yapti.
![]()
Bunlar aleni şekilde hocaya düşmanlık yapan şer odakları. Başlığa göre kelle almayla meşhurdur bunlar.Kontenjan yok dedi, sorun olursa icimizden halledecegiz vurgusunu da yapti.
![]()
Hayirk.demirbay gönderilirse yabancı kontenjanı açılır mı admirim
Orta sahaya yabanci kontenjanindan dolayi alamiyoruz dedi aslinda. Demek yerli olarak bizim alabilecegimiz ve kaliteli bir eleman gormuyorlar ki bana gore de yok aslinda.oyuncu degısıklıgı konusunda söyledigi cevap cok komik ve yetersiz ,daha teknik birşey söylemesini beklerdim ki sahayı okuyabildigine ikna etsin taraftarı
ortasaha dusunmuyoruz demesinide iyi acıklayamadı ,torreira ve sarayı biyonik adam gibi görüyor sanırım
onun dısında zaten magazin muhabbeti oldu
yerli ülke icinde yok ama gurbetcılerde varsa taramalıyız ben yerli oyuncuyu yabancıdan daha cok önemsiyorum hangi mevki olursa olsun as omurga yerliler olmalı misal ahmet kutucu cocuk gs lı işte al onu koy kenaraOrta sahaya yabanci kontenjanindan dolayi alamiyoruz dedi aslinda. Demek yerli olarak bizim alabilecegimiz ve kaliteli bir eleman gormuyorlar ki bana gore de yok aslinda.
Denge dengeburukKontenjan yok dedi, sorun olursa icimizden halledecegiz vurgusunu da yapti.
![]()
En acil transfer yapilmasi gereken yer orasi gercekten.Şaka olmali en acil mevkii orta saha alternatifsiziz
Oldu abi sorarız.Young boys maçının rezaletini açıkça dile getirmesi önemli
Oldu abi sorarız.
Morarmissin yüzüne renk gelmişSağ bek alıp, Kaan'ı orta saha rotasyonuna ekleme fikri gayet makul bence.
Alacağımız sağ bek de Boey gibi "geçiş hücumu savunucusu" tipinde bir sağ bek olursa da tadından yenmez.