GSC Haber Okan Buruk: "Orta sahaya transfer düşünmüyoruz"

Vallaha hiçte o mevkide iyi oyuncularimiz yok. Örnek vermis Berkan ve Kerem ile ve Kaan'da oynar diyor ama yetersiz. Neyse, beklenen buydu zaten, genelde Türk oyuncularin yedekledigi mevkilere transfer yaptirmak istemiyor zaten

oyuncu degısıklıgı konusunda söyledigi cevap cok komik ve yetersiz ,daha teknik birşey söylemesini beklerdim ki sahayı okuyabildigine ikna etsin taraftarı

ortasaha dusunmuyoruz demesinide iyi acıklayamadı ,torreira ve sarayı biyonik adam gibi görüyor sanırım

onun dısında zaten magazin muhabbeti oldu

oyuncu degısıklıgı konusunda söyledigi cevap cok komik ve yetersiz ,daha teknik birşey söylemesini beklerdim ki sahayı okuyabildigine ikna etsin taraftarı

ortasaha dusunmuyoruz demesinide iyi acıklayamadı ,torreira ve sarayı biyonik adam gibi görüyor sanırım

onun dısında zaten magazin muhabbeti oldu
Orta sahaya yabanci kontenjanindan dolayi alamiyoruz dedi aslinda. Demek yerli olarak bizim alabilecegimiz ve kaliteli bir eleman gormuyorlar ki bana gore de yok aslinda.

Orta sahaya yabanci kontenjanindan dolayi alamiyoruz dedi aslinda. Demek yerli olarak bizim alabilecegimiz ve kaliteli bir eleman gormuyorlar ki bana gore de yok aslinda.
yerli ülke icinde yok ama gurbetcılerde varsa taramalıyız ben yerli oyuncuyu yabancıdan daha cok önemsiyorum hangi mevki olursa olsun as omurga yerliler olmalı misal ahmet kutucu cocuk gs lı işte al onu koy kenara
demirbayın genc ve tempolu halini bulmak lazım avrupadan illa yabancı takıntım yok yani scoutlar tarası cok fazla gurbetci cocuk var

Aslında resmen 27 Ocak'tan önce biten bir transfer olmaz demiş

Sağ bek alırsak kaan'ı orta saha rotasyonuna çekeriz.

Sağ bek alıp, Kaan'ı orta saha rotasyonuna ekleme fikri gayet makul bence.

Alacağımız sağ bek de Boey gibi "geçiş hücumu savunucusu" tipinde bir sağ bek olursa da tadından yenmez.

eldeki oyunculardan çıkmadan orta saha lüks zaten su an. kanat, bek ve mertensi yedekleyecek biri daha elzem.

Geri
Üst Alt