Okan Buruk: "Oyun olarak galibiyetten çok ötesini yaptığımızı düşünüyorum"

Biz senden razıyız hocam. Osimheni çıkarma tercihi senindi diye düşünmüştüm. Özür dilerim.

Okan Buruk: "Türk futbolunun ne olduğunu gösterdik! Türk futboluna yapılan hakaretlere bakınca, bu ülkenin kalitesini gösterdik!"

Okan Buruk: "İşimizi iyi yapmalıyız. Saha dışında değil, saha içinde konuşmak gerekiyor!"
Helal saplamış morinho kudurmuştur ashkdgasdasd.

Doğru düşünüyorsun sayın hocam.

Haftada kaç kez duran top çalışıyorsunuz?

Okan Buruk: "Genelde son antrenmanda duran top çalışıyoruz. Rakibin duran top analizini gösterip sonra çalışıyoruz. Her rakibe farklı deniyoruz. Burada duran topu kullanan ve vuran oyuncuların kalitesi farkı belirliyor."

Okan Buruk: "Başakşehir şampiyon oldu ‘yapı’ dediler. Trabzonspor şampiyon oldu ‘yapı’ dediler. Beşiktaş şampiyon oldu ‘yapı’ dediler. Galatasaray şampiyon oldu ‘yapı’ dediler. Gülüp geçiyorum.”

- İki ay önce büyük maç hocası olmadığınız düşünülüyordu, aynı süreçte iki derbi kazanıp Tottenham'a karşı ezici bir oyunla galip geldiniz. Artık bu eleştirilerin sona ereceğini düşünüyor musunuz?

Okan Buruk: "Geldiğimden beri aşağı yukarı bütün derbileri kazandım. Bir hafıza kaybı olması lazım bunu söyleyenlerin."

@GSC

Saha ici saha disi koymaya devam ediyor okan hoca

Gurur duyulacak bir hocalik performansi

Okan Buruk: "Icardi'yi çıkardıktan sonra ağrısı azaldı. Şu an kesin bir şey söyleyemiyorum."

Hocam bu gece içminnaklar dışgavatlar herkese saplıyor

ya kardeşim tamam yendık iyide oynadık ama basın toplantılarında neden takımın oyunu taktigi hatalarla vs ilgili konusmuyorsun

yenilsek bile konusmuyor

avrupada olsa böyle mevzulara girdigi için fırçayı yersin sevgili hocam

Okan Buruk benim için ilk günden beri müthiş işler çıkarıyor ama bazı Terimsporlu arkadaşların hevesini kursağında bıraktığında daha bir seviyorum. Galatasaray tarihinin en iyi futbolunu oynatıyor. Allah seni başımızdan eksik etmesin hocam. Yerli Guardiolam benim FB_IMG_1731493017063.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt