Okan Buruk: "Oyun olarak galibiyetten çok ötesini yaptığımızı düşünüyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1731011395237.png

Okan Buruk: "3-4-1-2 şeklinde biraz da cesur bir kararla başladık. Oyun olarak galibiyetten çok ötesini yaptığımızı düşünüyorum. Özellikle 70 dakika. Tabii ki takım yoruldu belli süre sonra. İlk yarı ve ikinci yarı geldikleri gol oldu. Bizim şut sayımız vs her şeyimiz Tottenham'dan iyidi. Gururluyum! Tottenham'a yaptığımızı daha önce Bayern Münih'e de yapmıştık. 7-8 gole ulaşabilirdik."

Okan Buruk: "Galatasaray taraftarının baskısından gurur duyuyorum. Rakibe kurduğumuz baskıları birlikte yaptık! Belki de Türk futbol tarihinin bir İngiliz takımına karşı oynadığı en baskın oyunlardan biriydi."

Okan Buruk: "Osimhen çıkmak istedi. Seyirci orada tepki gösterdi ama Osimhen kendi çıkmak istedi, yoruldu. Çok antrenman yapmadı. Daha sonra Mauro'nun sakatlığı oldu."

OKAN BURUK’TAN MOURİNHO’YA!

Okan Buruk: "Türk futbolunun ne olduğunu gösterdik! Türk futboluna yapılan hakaretlere bakınca, bu ülkenin kalitesini gösterdik!"

Okan Buruk: "İşimizi iyi yapmalıyız. Saha dışında değil, saha içinde konuşmak gerekiyor!"

1731012563902.png

- İki ay önce büyük maç hocası olmadığınız düşünülüyordu, aynı süreçte iki derbi kazanıp Tottenham'a karşı ezici bir oyunla galip geldiniz. Artık bu eleştirilerin sona ereceğini düşünüyor musunuz?

Okan Buruk: "Geldiğimden beri aşağı yukarı bütün derbileri kazandım. Bir hafıza kaybı olması lazım bunu söyleyenlerin."

Okan Buruk: "Başakşehir şampiyon oldu ‘yapı’ dediler. Trabzonspor şampiyon oldu ‘yapı’ dediler. Beşiktaş şampiyon oldu ‘yapı’ dediler. Galatasaray şampiyon oldu ‘yapı’ dediler. Gülüp geçiyorum.”

Haftada kaç kez duran top çalışıyorsunuz?

Okan Buruk: "Genelde son antrenmanda duran top çalışıyoruz. Rakibin duran top analizini gösterip sonra çalışıyoruz. Her rakibe farklı deniyoruz. Burada duran topu kullanan ve vuran oyuncuların kalitesi farkı belirliyor."

Okan Buruk: "Icardi'yi çıkardıktan sonra ağrısı azaldı. Şu an kesin bir şey söyleyemiyorum."

Oyunun sonlarını oynayabilsek, farklı şeyler konuşacağız.

Hoca oyun olarak şahaneydi ama şu değişiklikleri bir düzelt gözünü seveyim. Ayrica mourinho'ya laf koyman keyiflendirdi.

Hocamda erken maçı birakkma sendromu var. Performans artırıcı kullansa citye satarız. Ayrıca, her maç testere karşısındaki Polat gibi türk ruleti oynuyor. Bazı maçlarda tutuyor, bazılarında bombacı mülayim gibi onlar yerinede bı el oynuyoruz

Mourinho'ya güzel laf sokmus. Nice.

Hocam Allah rizasi icin su degisiklik politikana bi el at ya. Kimse kusura bakmasin ama son 20-30 dk sana yazar.

Oyunun hakkı kesinlikle 6-2 filan.

Oyunun sonlarını oynayamama sebebimiz olmayan rotasyon. İlk 11'den kimi çıkarsa sahaya eksi yazıyor.

Cesur bir kararla başladık. Oyun olarak galibiyetten çok ötesini yaptığımızı düşünüyorum. Özellikle 70 dakika. Tabii ki takım yoruldu belli süre sonra.

Hocam şu lafın ikinci kısmını çözmen lazım. her zaman sıçramaz böyle - hele hele AVL de ilk 8 ile son 16 zamanı geldiğinde.

belkide takımdaki tek ve en ciddi sıkıntı oyunu tutarak bitirmek.

Okan Buruk: "Belki de Türk futbol tarihinin bir İngiliz takımına karşı oynadığı en baskın oyunlardan biriydi."

Gecenin sonucunu en güzel süsleyen cümle olabilir. bu açıdan tarihi bir maçtı skora yansımış olmasada.

Tebrikler hoca
Bu maç bile futbolu çok bilen anonim çocukları seni eleştirir önemli değil
Biz yanındayız

Geçen maç niye çıktı peki

Sanki ilk kez yapıyomuş gibi salak yerine koyma milleti

Hocam Tothenam'a adanademir tazminatör mourinho'ya ismail.kartal muamelesi yaptı

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt