GSC Haber Okan Buruk: "Oyuncular değişse de aynı oyunu oynamak istiyorum"

Ne oynadigimizi, ne oynatmak istedigimizi biliyoruz dedi, ben cozemedim hala.

Pas oyunu mu? Oyleyse neden hep Nelsson, Apo ve Muslera aralarinda pas yapiyor? Hizli gecis mi? Oyleyse neden hic ani defanstan kazandigimiz top ile atak gormuyoruz? Uzun top mu? E niye her atilan top taca ya da rakibe gidiyor?

Bizim oyun felsefemizi ben anlamadim. Ama soyle bir gercek var, Ekim ayi geliyor ve cosmaya basliyoruz. Oyuncular fiziki olarak zirveye mi ulasiyor o zamanlar, yoksa her sene 2-3 ay anlatmak mi lazim ne oynamak istedigimizi emin degilim; ama sonucta sene baslari hep dert. Sonra birine 5-6 atip patliyoruz.

Bu sefer mac cok kritik, gecen sene futbol sansi yanimizdaydi, bu sene olmayabilir. Ilk macta da kotu futbol ve maglubiyet yasadik. Ne oynatmak istiyor ise cabuk oynatsin da bu turu gecelim.

Sebebi sportif mi yoksa erden timur sonrasi yonetimi destekler aciklamalari mi ?
Açıklamaları Başakta son senesindeki kontrolü kaybettiği dönemi hatırlatıyor. Saçma sapan hareketler yapıyordu orada da, daha sonra oğluyla alakalı tatsız durumu da öğrendik tabi de burada da aynı elektriği aldım

Bazi adamlar takintilidir
Mesela Morunhio birseyi yanlis yapiyorsun de
inadina yapmaya devam eder
Maalesef bizim hocada takintili
Ve ilk iki sezonda olmayan ego da goruyorum
Kendini buyuk goruyor dokunulmaz saniyor

Ilk sezonunda kadikoyde berkan baris alperle maca baslayan adamdan geriye

Tum orta sahalari cikarip 5 yiyen hoca kaldi geriye buda demek oluyorki

Yol yakinken kovun sunu Allah askina yoksa klup batacak once okan sene sonu dursun

Futbolculuk kariyeri 3 tane 8 numara ile beraber oynayarak geçti.

Renkdaş Okan hocayı savunan ve değerini anlatan çok şey yazdım ya forumda. Bu mesajım bir espriydi sadece.

Dünyada 8 numara çok da önemli gözükmeyen bi dönemde futbolcu olduğu için çok kıymeti bilinmedi. Emre Belözoğlu, Tugay Kerimoğlu ve Okan Buruk bugün 25'li yaşlarında olsalar Bayern ayarı kulüplerde forma giyerlerdi.

Sayın hocam söylediğin city reali tutsunlar lafın çok saçma bi açıklama kusura bakma ama bu takım real madridden kupa almış takım o maçta sende maçın adamı seçilmişsin Galatasarayın hocası çıkıp böyle aciz aciz açıklamalar yapamaz hala yokuş aşşa kontrolunu kaybetmiş açıklamalar yapıyorsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bundan sonra 3 lü ortasahaymış 3lü savunmaymış geçin bunları, kimseden duymayalım. Adam nuh diyor peygamber demiyor, yani sisteminden asla vazgeçmez. 10 numarada ya Ziyech ya Mertens oynar, Sara yı 10 numarada unutun. 6 NUMARADA alınmayacak. Bayerne bile bu taktikle çıkarım diyor, çıktıda. Ama o zaman Boey vardı, tüm gedikleri kapatan. Şimdi Jelert ile bu oyunu zor oynarız. Bir gün birine fena patlayacaz şöyle 0-8 falan, bakalım kime.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra 3 lü ortasahaymış 3lü savunmaymış geçin bunları, kimseden duymayalım. Adam nuh diyor peygamber demiyor, yani sisteminden asla vazgeçmez. 10 numarada ya Ziyech ya Mertens oynar, Sara yı 10 numarada unutun. 6 NUMARADA alınmayacak. Bayerne bile bu taktikle çıkarım diyor, çıktıda. Ama o zaman Boey vardı, tüm gedikleri kapatan. Şimdi Jelert ile bu oyunu zor oynarız. Bir gün birine fena patlayacaz şöyle 0-8 falan, bakalım kime.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın olmasın da.

yani orta sahayı iyice boşaltıp 4-2-4 oynamak mükemmel yedek plan, ama 3 lü orta sahaya dönmek söz konusu bile değil hoca için.(Hakaret olarak algılıyor hocamız)

Şampiyonlar ligine olurda kalırsa 2,3-0 gerideyken bu değişiklikleri yaptığında oluşacak durumu hayal bile edemiyorum.

hoca çok şaşırtıcı olmayan bir tepki vermiş

türkler olarak ne iş yaparsak yapalım en ufak eleştiriye tahammül edemiyoruz kişisel algılıyoruz

adamcılığımız had safhada

güven sıfıra yakın

bu da uzun vadede gelişerek başarıyı kalıcı yapmayı imkansız hale getiriyor
Yabanci hoca tagini ne zaman geri takiyorsun

Şurda ki alakayı anlayan var mı

"Okan Buruk denince akla 'gülerek' tabiri geliyordu. Sizi son dönem biraz gergin görüyoruz gibi. Acaba üzerinizde baskı hissediyor musunuz?
Okan Buruk: "Yok tıraş oldum o yüzdendir (Gülerek)."
Gergin degilim ne gerginligi diyerek t geciyor

forumu okuyup Keramettin admire 8 numara için cevap mı vermiş şimdi basın T de hoca? Bir yaşıma daha girdim!!1

Arkadaşlar sakin yaa bi destek olalım. 3 ay içinde ne olduğu belli olacak zaten. Hem avrupada hem ligde.
Ama şimdi şu anda DESTEK TAM DESTEK ZAMANI

Yani şunu diyor bizim sistemimiz ligde 2 yıldır şampiyon olduğu için başarılı, oyuncularda bunu harfiyen uyguluyor. Demekki taraftar olarak biz göremiyoruz, sıkıntı bizde. Çok başarılı sistemimiz olduğu için 2 maçta da Kopenhag'ı yenemedik, Prag'a elendik, fb maçında kaleye gidemedik, beşiktaştan fark yedik, Young Boys'a mağlup olduk.

Okan Hoca diyor ki ,hatalarimiz olabilir önemli olan ders almak keske oradaki amiplerden birisi sorsaydı şimdiye kadar hatalarinizdan dersler alıp degistirdiniz mi diye?

Geri
Üst Alt