Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.564
- 8.701
- 2.163
Merak ediyorum zamaninda Fatih Terimi böyle savundunmu?O hava yıllardır taraftarda da var . Kimisinde umarım sosyal yaşamlarında da küstah değillerdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merak ediyorum zamaninda Fatih Terimi böyle savundunmu?O hava yıllardır taraftarda da var . Kimisinde umarım sosyal yaşamlarında da küstah değillerdir
Peki bu tipler de normal yazı yazmayı deneyemez mi şurada hatali surada eksik gibi daha medeni şekilde. Para veriyoruz her şeyi Deriz demek çok yanlış. Düşünsene bu insan sosyal yaşamda bir sipariş veriyor biriyle iletisim kuruyor mesela ayni mantikla.Her geçen gün daha kötüye gidiyor ve stresi kaldıramadığına dair emareler gösteriyor. Taraftarı, twitter’ı bırakıp işine bakarsa ömrü daha uzun olur. Bekleyip göreceğiz ama pek umudum yok kendisinden..
Ben bakış acisindayimMerak ediyorum zamaninda Fatih Terimi böyle savundunmu?
Tamam cevabimi aldim.Ben bakış acisindayim
Haklisin ama taraftarın hepsi bu değil bence gs kültürü apayridir çünküNe b8siktas maci ne de ilk yb maci kendisinin gonderilmesi icin bir sebep. Yarin elense de gonderilmemeli. Ama taraftarla atismaya giren hic bir hocanin ben bu savasi kazandigini gormedim. Cok dassakli, taraftarin saygisini ve sevgisini kazanmis biri olmali ki o halde bile zor.
hoca kim taraftara ne yapacagını söylüyorGelişmesi gereken sadece oyuncu değil taraftar da diyor
Yapıcı yorumlarla taşşak geçmiş adam, bu kez hocaya gidip tamam demen lazım.Kahve muhabbetinden öteye gecebilecek içeriği olmayan yorumlara ne oyuncularımız ne hocamız kafaya taksın. Yapıcı yorumları cebine koysun yolumuza bakalım umarım
Kahve muhabbetinden öteye gecebilecek içeriği olmayan yorumlara ne oyuncularımız ne hocamız kafaya taksın. Yapıcı yorumları cebine koysun yolumuza bakalım umarım
Yapıcı yorumlarla taşşak geçmiş adam, bu kez hocaya gidip tamam demen lazım.
Üçlü orta saha isteğimize karşı 12 kişi mi oynayalım demiş zira.
Orta sahada sara mertens konusunda düşüncelerim belli hocam buyuk maclar için .Yapıcı yorumlarla taşşak geçmiş adam, bu kez hocaya gidip tamam demen lazım.
Üçlü orta saha isteğimize karşı 12 kişi mi oynayalım demiş zira.
Niyeki iki adet 8 numara ile oynanabilir, zaten bizim ne oynadığımızı bile bilmiyorlar demiş.Bence orada demek istediği Sara zaten 8 numara, Sara'nın ne oynadığından haberi yok 8 numara lazım diyorlar, demek istemiş...
KesinlikleBence orada demek istediği Sara zaten 8 numara, Sara'nın ne oynadığından haberi yok 8 numara lazım diyorlar, demek istemiş...
Niyeki iki adet 8 numara ile oynanabilir, zaten bizim ne oynadığımızı bile bilmiyorlar demiş.
Aksine biliyoruz ama öyle oynamamayı istiyoruz.