GSC Haber Okan Buruk: "Oyuncular değişse de aynı oyunu oynamak istiyorum"

Hocam gergin olunca kibirleniyor. İnşallah işler rayına oturur mütevazı kimliğine döner

senin ki de soru yav. ne olacak zaha gibi ortaya atacak, angelino gibi gönderin gitsin diyecek
Bu defa bunları yapacak zamanı olmayabilir. Kendisi gider Sara'yı gönderin gitsin diyene kadar. Erden gittiğinden beri bambaşka açıklamalar, bambaşka bir Okan Buruk görüyorum iletişim anlamında. Ya da Erden Timur kamufle ediyordu bu durumu bilemiyorum.

Son okancida anliyacaga günü yakindir, okan buruktan hicbir zaman elit bir hoca olmiyacak. Bir kac yil sonra yilmaz vurallar hikmet karaman gibi her yil baska takim calistirip kovulacak.
Kimse okan ci değil biraz üslup hadsizlik vb arıyor sadece isimlere değil davranışlara odaklan diginda zaten bunu bu yorumu yazmazsiniz

Hoca çok kibirli konuşuyor.

Hayır oynattığı oyun pozitif sinyaller verse anlayacağım
Ama baktığında çok pozisyon veriyor ve az gol üretiyoruz.

Bu bağlamda sahanın boyutu olarak bile 2 os ile rakibi karşılayamadığını görmek için ancelotti olmaya gerek yok hoca...

Köhn ileri çıksın, jelert bindirsin, sara ileri dribble etsin.

Ee? Sonra kerem gelip gol engelliyor.

Ya stoper karakterli çakılı bir savunmacı bek ile oynarsın, ya orta sahayı üçlersin, ya da ocağa kadar gidersin

Denklem basit, görünen köy kılavuz istemez.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca çok kibirli konuşuyor.

Hayır oynattığı oyun pozitif sinyaller verse anlayacağım
Ama baktığında çok pozisyon veriyor ve az gol üretiyoruz.

Bu bağlamda sahanın boyutu olarak bile 2 os ile rakibi karşılayamadığını görmek için ancelotti olmaya gerek yok hoca...

Köhn içeri çıksın, jelert bindirsin, sara ileri dribble etsin.

Ee? Sonra kerem gelip gol engelliyor.

Ya stoper karakterli çakılı bir savunmacı bek ile oynarsın, ya orta sahayı üçlersin, ya da ocağa kadar gidersin

Denklem basit, görünen köy kılavuz istemez.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kibirli olan taraftarlar da var hem de cahil cesareti ile

Hoca iki senedir şampiyon oluyoruz biraz saygıyı hak ediyorum diye düşünüyor fakat son kilit maçların hepsini kaybettiği için eli de o kadar güçlü değil gerginliği biraz ondan. Taraftar da yönetime kızgınlığının sinirini hocadan çıkarıyor bir bakıma. Herkes kendine göre haklı hocanın artık iyi oyunla kazanmaya başlaması lazım bir iyi bir kötü devam ederse sürekli önüne gelir bu konular.

Geri
Üst Alt